Απασφάλισε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε ανάρτησή της - «Μια οφειλόμενη απάντηση σε φήμες...»

Σπάνια προβαίνει σε τέτοιες κινήσεις...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Απασφάλισε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε ανάρτησή της - «Μια οφειλόμενη απάντηση σε φήμες...»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της και περνά χρόνο με τα παιδιά της (δείτε εδώ την εμφάνισή της στην γιορτή της Δημοκρατίας) ωστόσο κάποιες φήμες όπως είναι φανερό την ενόχλησαν, και θέλησε να απαντήσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αντικατάστασή της στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με εντολή Μαξίμου εν μέσω της αντιπαράθεσης για τις υποκλοπές, και μέσα από την ανάρτησή της διέψευσε τις φήμες.

Η ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη

«Μια οφειλόμενη απάντηση, σε φήμες, δημοσιεύματα και «πληροφορίες».

Είμαι μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας από το 2015, έχοντας εκπληρώσει με απόλυτη συνέπεια τα βουλευτικά μου καθήκοντα, συμμετέχοντας συστηματικά και ενεργά σε αυτήν την τόσο σημαντική κοινοβουλευτική επιτροπή για τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου και τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών.

Κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, χρειάστηκε μαζί με τους συναδέλφους μου της Κ.Ο. της ΝΔ να δώσουμε σκληρές και κρίσιμες μάχες ενάντια στον αυταρχισμό και την απέχθεια της τότε κυβέρνησης στον δημόσιο έλεγχο.

Θυμίζω κρίσιμα θεσμικά ζητήματα, που αφορούσαν από τη συστηματική υποβάθμιση των ανεξάρτητων αρχών, μέχρι την προσπάθεια καθυπόταξης των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως ήταν η ιστορία των τηλεοπτικών αδειών. Κατά τη διάρκεια της παρούσας περιόδου έχω αδιάλειπτη παρουσία στην επιτροπή, ακόμα και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης μου ή και κατά την πρώτη περίοδο μετά τον τοκετό, μέχρι και την τελευταία συνεδρίαση της 29ης Ιουλίου 2022.

Οφείλω να θυμίσω ότι η αντικατάσταση των βουλευτών σε οποιαδήποτε επιτροπή είναι κοινοβουλευτική πρακτική που γίνεται κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του βουλευτή να αντικατασταθεί λόγω προσωπικού κωλύματος, κάτι το οποίο στην περίπτωση μου δεν υφίσταται.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η συνέχιση της συμμετοχής μου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ιδίως σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση και επιβεβλημένο κοινοβουλευτικό μου καθήκον» αναφέρει χαρακτηριστικά.

 Απασφάλισε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε ανάρτησή της

Και οι δύο είναι κούκλες - Οι φωτογραφίες με τις αδερφές της

Η Όλγα Κεφαλογιάννη από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της είναι πολύ ευτυχισμένη. Στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς ο σύζυγός της, αλλά και η οικογένεια της. Ειδικά οι αδερφές της με τις οποίες έχει εξαίσιες σχέσεις.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία. Πόζαρε λοιπόν, με την Χριστίνα και την Δανάη και απέσπασε τα πιο όμορφα σχόλια.

«Με τις αδελφές μου Χριστίνα και Δανάη μετά την παρουσίαση του ερευνητικού προγράμματος «η θέση της γυναίκας στην ελληνική κοινωνία» που έγινε από την MRB Hellas και το «Κέντρο Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισοτητα» σε συνεργασία με την Eurolife FFH. Μια σπουδαία δουλειά, που αποτελεί πηγή γνώσης και κατανόησης της στάσης και της αντίληψης της ελληνικής κοινωνίας.

Το συμπέρασμά μας είναι ότι έχουμε όλοι χρέος και ευθύνη να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα καλύτερο μέλλον. Ένα μέλλον, όπου η κοινωνική δικαιοσύνη θα εγγυάται την ευημερία όλων. Η εκδήλωση έγινε σε ένα από τα σημαντικότερα τοπόσημα του παγκόσμιου πολιτισμού. Δίπλα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Στο εμβληματικό της Μουσείο», έγραψε στη λεζάντα της.

Όλγα Κεφαλογιάννη αδερφές