Τους κρατά στο χέρι; "Τρέμει" το παλάτι για το κρυφό ημερολόγιο της Μέγκαν Μαρκλ

Θα τα βγάλει όλα στο φως η πριγκίπισα του Σάσσεξ;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τους κρατά στο χέρι;

Από ότι φαίνεται η Μέγκαν Μαρκλ έχει επιστρέψει για τα καλά στα εγκόσμια, και μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στην πρόσφατη συνέντευξή της, νέοι φόβοι κυριεύουν τα ανώτερα μέλη στο παλάτι καθώς μέλη της βασιλικής οικογένειας εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να δημοσιευθούν όσα έγραφε σε ημερολόγιο το οποίο ίσως δημοσιεύσει, κάτι που θα σήμαινε την αρχή του τέλους για την μοναρχία.

Τι συμβαίνει με το ημερολόγιο της Μέγκαν Μαρκλ

Η ίδια αποκάλυψε ότι έγραφε ένα καθημερινό ημερολόγιο προτού παραιτηθούν εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι από τα βασιλικά τους καθήκοντα και έτσι εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να εκδώσει βιβλίο με περισσότερες αποκαλύψεις οι οποίες θα αποβούν μοιραίες.

Η Μάργκαρετ Χόλντερ, συγγραφέας του Diana είπε: «Είχε αρκετό χρόνο στο βασιλικό περιβάλλον για να μάθει μυστικά, περασμένων δεκαετιών, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αμηχανία και στενοχώρια στη βασίλισσα και στην οικογένειά της, αλλά θα μπορούσαν να έχουν οφέλη για τη Μέγκαν. Πηγή κοντά στον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος θα κυκλοφορήσει το δικό του βιβλίο στα τέλη του τρέχοντος έτους, είπε στη Sun: «Θα ήμουν πολύ έκπληκτος αν η Μέγκαν δεν έγραφε ένα βιβλίο».

«Αν έβλεπε ποτέ το φως της δημοσιότητας, θα ήταν σίγουρα δυναμίτης Όπως ακούγεται αυτό το ημερολόγιο της Μέγκαν Μαρκλ ανακαλύφθηκε ξανά αυτό το καλοκαίρι, συσκευάστηκε και στάλθηκε πίσω στο Μοντεσίτο». Η Μέγκαν Μαρκλ τις τελευταίες ημέρες έχει εξαπολύσει μια σειρά από «βόμβες» εναντιον της βασιλικής οικογένειας, όπως ότι άρχισαν να της φέρονται ως μαύρη όταν ξεκίνησε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι, ή ότι η ύπαρξή τους και μόνο προκαλούσε αναστάτωση.

Δείτε την με φυσικό σγουρό μαλλί και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να έγινε μια ''αποστάτης'' του Παλατιού μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπά Χάρι, ωστόσο παρά την ήρεμη ζωή που έχουν επιλέξει την έχουμε συνηθίσει να είναι πάντα εντυπωσιακά φτιαγμένη. Αυτή τη φορά οι θαυμαστές της εξεπλάγησαν με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ όπου δείχνουν τη Δούκισσα του Σάσεξ με σγουρό μαλλί που φαίνεται να είναι το φυσικό της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η ίδια όπως και ο σύζυγός της δεν έχουν φτιάξει ακόμα πλήρως τις σχέσεις τους με το Μπάκιγχαμ παρά το γεγονός ότι παραβρέθηκαν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ. Η ίδια πάντως που φαίνεται ακόμα να μην έχει συγχωρέσει τον εγγονό της για την αποχώρηση από το παλάτι, δεν τους κάλεσε πρόσφατα στον ιδιαίτερο προορισμό όπου βρέθηκε με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας προκειμένου να περάσουν τις διακοπές τους.

Παρά το γεγονός βέβαια ότι στις παρακάτω φωτογραφίες δε θυμίζει την εντυπωσιακή Δούκισσα που έχουμε συνηθίσει ή την ηθοποιό που κατακτούσε την μικρή και τη μεγάλη κοπέλα, παραμένει εντυπωσιακή καθώς διαθέτει φυσική ομορφιά.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια μιας κλήσης Zoom στην οποία συμμετείχε η Μαρκλ από το σπίτι της και την βλέπουμε με τα φυσικά της μαλλιά και χωρίς μακιγιάζ. Επίσης, σε μια εμφάνιση – έκπληξη είναι μαζί της και ο μεγαλύτερος γιος της, ο 3χρονος Άρτσι καθώς και η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.