Μας τον δείχνει πρώτη φορά καθαρά στο πρόσωπο - Η συγκινητική εξομολόγηση της Δαρμουσλή στον 8 μηνών γιο της

Η τρυφερή φωτογραφία του μικρού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μας τον δείχνει πρώτη φορά καθαρά στο πρόσωπο - Η συγκινητική εξομολόγηση της Δαρμουσλή στον 8 μηνών γιο της

Την ώρα που περνά μοναδικές και αξέχαστες στιγμές μαζί του τις οποίες μοιράζεται στο Instagram με το κοινό της, η Μάρα Δαρμουσλή, χωρίς να καταλάβει πως πέρασε ο καιρός συνειδητοποίησε πως πέρασε το πρώτο της καλοκαίρι με των 8 μηνών γιο της, και με μία ανάρτηση θέλησε να πει λίγα τρυφερά λόγια για εκείνον, συνοδεύοντας τα με μία γλυκιά φωτογραφία του.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μάρας Δαρμουσλή

«Ήσουν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου… κάναμε ταξίδια πολλά… πάνω στη θάλασσα, μέσα στα δέντρα… κάναμε πολλά μπάνια σε διαφορετικά μπλε νερά, βόλτες τρελές… δοκιμάσαμε γεύσεις καινούργιες, αλλά και το μπούμπι μπούμπι..γνωρίσαμε πολλά πρόσωπα, σε όλα τα μεγέθη, χρώματα, με πολλά και λιγότερα μαλλιά, με γυαλιά,

αλλά όλα χαμογελαστά… είδαμε 2 παππούδες, 2 γιαγιάδες, προπάππου και προγιαγιά..ο μπαμπάς σε γρατζουνούσε με τα γένια του περισσότερες φορές μέσα στη μέρα… κι αν ξεχνώ κάτι, δεν πειράζει, κι ας ήταν το πρώτο καλοκαίρι σου, ήταν το καλύτερό μας γιατί ήμασταν μαζί! Βουρ για το φθινόπωρο».

 Η συγκινητική εξομολόγηση της Δαρμουσλή στον 8 μηνών γιο της

Πηγή φωτογραφιών: Instagram / Μάρα Δαρμουσλή

«Πριν καν σαραντίσουμε περάσαμε...»

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μάρα Δαρμουσλή, καθώς πριν λίγους μήνες γινε μαμά για δεύτερη φορά, καθώς έφερε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι της (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για το γεγονός). Το πρωί της Τετάρτης 6/7 μίλησε στο «Super Κατερίνα» και την Μένια Κούκου, αναφέροντας πως λατρεύει να κάνει baby swiming μαζί με τον έξι μηνών γιο της ενώ στην αρχή φοβόταν, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το θέμα υγείας που πέρασαν πρόσφατα, καθώς πέρασαν μαζί κορωνοϊό.

«Το baby swimming το ξεκινήσαμε με λίγο φόβο και άγχος και κατέληξε η αγαπημένη μας συνήθεια. Το μωρό γεννήθηκε την εποχή της μάσκας, δεν έβλεπε τα πρόσωπά μας. Περάσαμε κορονοϊό με τον μικρό, πριν καν σαραντίσουμε. Μετά από μένα ο πρώτος που τον κοίμισε ήταν ο μεγαλύτερος γιος μου. Θέλω να αφοσιωθώ στο μεγάλωμα του παιδιού μου» εξομολογήθηκε η Μάρα Δαρμουσλή.