Με σορτς ξαπλωμένη δίπλα στην πισίνα - "Έπεσε" το Instagram με την φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή

Ώρες χαλάρωσης για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με σορτς ξαπλωμένη δίπλα στην πισίνα -

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύει τους τελευταίους μήνες η Δέσποινα Βανδή, μιας και έχει δει τις επιτυχίες να έρχονται τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της, μιας και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αυτόν τον καιρό απολαμβάνει τον ελεύθερό της χρόνο και γεμίζει τις μπαταρίες της για τον επόμενο χρόνο, που σίγουρα θα είναι απαιτητικός.

Μάλιστα, μιας και έχει ακόμα αρκετή ζέστη, η Δέσποινα Βανδή περνάει αρκετό χρόνο σε θάλασσες και σε πισίνες (πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε και στην Αντίπαρο) για αυτό και πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια νέα της φωτογραφία που ποζάρει δίπλα στην πισίνα, ξαπλωμένη και ευτυχισμένη.

Με την εν λόγω μάλιστα φωτογραφία θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους καλό μήνα, μιας και μπήκε ο Σεπτέμβρης!

Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή δίπλα στην πισίνα

Instagram / Despina Vandi

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Το σπιτικό ρόφημα που πίνει οπωσδήποτε μια φορά την εβδομάδα η Δέσποινα Βανδή

Ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα το διαθέτει αναντίρρητα η Δέσποινα Βανδή, η οποία παρόλο που είναι 53 ετών, ρίχνει άνετα κάτω 20αρες με τις αναλογίες του κορμιού της (δείτε εδώ μια φωτογραφία της με ένα σορτσάκι που κόβει την ανάσα). Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορεί συνεχώς να τρέχει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να φροντίζει τον εαυτό της και την εμφάνισή της.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τις διαδικτυακές της φίλες μέσα από τα social media διάφορα tips, είτε για το μακιγιάζ, είτε για τον καθαρισμό του προσώπου είτε για την διατροφή.

Πριν καιρό λοιπόν η ίδια θέλησε να υπενθυμίσει στους followers της να πίνουν ένα συγκεκριμένο ρόφημα, αρκετά θρεπτικό και υγιεινό και όπως τόνισε και η Δέσποινα Βανδή, είναι "φάρμακο" για τον οργανισμό μας.

Φυσικά είναι ένας χυμός από φρούτα και λαχανικά.

«Σίγουρα οι περισσότεροι θα το ξέρετε ήδη αλλά που το ξεχνάμε! Βάλτε τους χυμούς από φρούτα και λαχανικά στην καθημερινότητα σας! Με ότι συνδυασμούς αγαπάτε! Είναι φάρμακο για τον οργανισμό μας! Ό,τι καλύτερο! Έτσι απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!».

Το ρόφημα που πίνει η Δέσποινα Βανδή