Με μπεζ σετ και τοπάκι με άνοιγμα στο στήθος - Η "καυτή" εμφάνιση της Αθηνάς Ευμορφιάδη δίπλα στον καλό της στη Μύκονο

Τρυφερά τετ α τετ για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μπεζ σετ και τοπάκι με άνοιγμα στο στήθος - Η

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor 5 που αποχώρησε νωρίς για να μπορέσει να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς της που την είχε ανάγκη, αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Μαυροκορδάτο, και απολαμβάνει τις διακοπές τους.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv τους εντόπισε στα στενά του νησιού σε τρυφερά στιγμιότυπα, με την αθλήτρια να φοράει ένα άκρως εντυπωσιακό μπεζ σετ με άνοιγμα στο στήθος και ένα τζιν μπουφάν, που αναδεικνύει και το μαύρισμά της, ενώ ο καλός της είχε ντυθεί λίγο πιο "χοντρα" με ένα κοντομάνικο και ένα αμάνικο μπουφάν από πάνω.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη με τον σύντροφό της στη Μύκονο

Φαινόντουσαν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και αξίζει να σημειωθεί πως η σχέση τους κρατάει πολύ καλά, καθώς είναι μαζί από το 2017 και είναι αχώριστοι, αφού σε κάθε έξοδό της αθλήτριας ο φωτογραφικός φακός δείχνει πως εκείνος είναι πάντα δίπλα της.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία - Στα μπουζούκια με στενό γαλάζιο φόρεμα

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ήταν από τους παίκτες του Survivor 5 όπου συζητήθηκε πολύ, τόσο για τον χαρακτήρα της - αφού είχε τσακωθεί με πολλούς - όσο και για τις αθλητικές της επιδόσεις. Στήριγμα της όλο το διάστημα που βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι ήταν ο σύντροφος, αλλά και η κόρη της. Μάλιστα, ήταν τα πρώτα πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε όταν αποχώρησε από το ριάλιτι πριν μερικούς μήνες.

Ωστόσο, το κεφάλαιο Survivor είναι πλέον παρελθόν για την αθλήτρια του Kick Boxing. Έχοντας πάρει ένα γερό μάθημα από τις συνθήκες διαβίωσης του Άγιου Δομίνικου, απολαμβάνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένεια της.

Πρόσφατα, η Αθηνά μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Μαυροκορδάτο, βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Αθηνά, άκρως εντυπωσιακή, επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο στενό φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι και ανοιχτό μπούστο. Με το Δομινικανό μαύρισμα που της έχει μείνει, ήταν κούκλα!

Αθηνά Ευμορφιάδη σύντροφος