Full in love η Πελαγία Καζολέα στο πλευρό του συντρόφου της - Με λευκό μπικίνι στην παραλία λίγο πριν τον γάμο

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Full in love η Πελαγία Καζολέα στο πλευρό του συντρόφου της - Με λευκό μπικίνι στην παραλία λίγο πριν τον γάμο

Την Πελαγία Καζολέα την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor 5, κατά την οποία είχε δημιουργήσει μία πολύ καλή φιλία με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Σοφιάνα Αβραμάκη, για την οποία πλέον έχει πολλά παράπονα να πει. Έκτοτε, μπορεί να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση, χρησιμοποιεί όμως τα social media σε μεγάλο βαθμό και έτσι το κοινό μπορεί να την παρακολουθεί και να την στηρίζει μέσα από αυτά.

Όσο ακόμα το καλοκαίρι είναι εδώ, η ίδια δημοσιεύει υλικό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με στιγμές της δίπλα στο κύμα, είτε μόνη της είτε με παρέα, Έτσι, τις προάλλες ανέβασε μερικές φωτογραφίες της, όπου πόζαρε με λευκό μπικίνι πάνω σε σανίδα του σερφ, φορώντας και λευκά γυαλιά ηλίου, ενώ δίπλα της βρισκόταν και ο σύντροφός της.

Η ανάρτηση της Πελαγίας Καζολέα με λευκό μπικίνι δίπλα στον καλό της

Οι δυο τους είναι full in love και ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα, αλλά μέχρι τότε προσπαθούν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν χωρίς άγχος.

Πελαγία Καζολέα

Πελαγία Καζολέα σύντροφος

Πηγή εξωτερικής εικόνας και εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram / Πελαγία Καζολέα

Άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνισή της στην παραλία

Η Πελαγία Καζολέα βρίσκεται στην πανέμορφη Χαλκιδική και λιάζεται δίπλα στο κύμα, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του καλοκαιριού όσο αυτό κρατάει ακόμα. Την τελευταία περίοδο δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες της από την παραλία και κάθε φορά τα σχόλια "πέφτουν βροχή".

Η τελευταία της ανάρτηση είναι άκρως εντυπωσιακή, καθώς ποζάρει καθιστή στην άκρη της θάλασσας φορώντας ένα μπλε ηλεκτρίκ μαγιό, που τονίζει το μαύρισμά της και κάνει ωραία αντίθεση με τα ξανθά της μαλλιά, ενώ για το σώμα της δεν υπάρχουν σχόλια, αφού το κορίτσι είναι "φέτες" και έχει δύο μέτρα πόδια, από τα οποία ξεχωρίζει η γράμμωση. Τα μόνα της αξεσουάρ είναι ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά και ένα μεγάλο ρολόι στο χέρι.

Πελαγία Καζολέα

Πελαγία Καζολέα - μπικίνι