Με εξώπλατο νυφικό χόρευε στην αγκαλιά του όλο το βράδυ - Η έκπληξη της Δεληγιάννη στον Βρεττό μετά τον γάμο τους

"Χαμός" από πυροτεχνήματα στο γλέντι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με εξώπλατο νυφικό χόρευε στην αγκαλιά του όλο το βράδυ - Η έκπληξη της Δεληγιάννη στον Βρεττό μετά τον γάμο τους

Ο Ηλίας Βρεττός και η καλή του, Αναστασία Δεληγιάννη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ύστερα από περίπου τρία χρόνια σχέσης, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κύμη, ακολουθώντας ένα απίστευτο γλέντι δίπλα στο κύμα. Εκεί βρέθηκαν όλα τους τα αγαπημένα πρόσωπα για να γιορτάσουν τον έρωτα και την χαρά τους και φυσικά οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευτυχισμένοι.

Μέσα από το Instagram διέρρευσαν ορισμένα βίντεο από το γαμήλιο πάρτι μετά το μυστήριο και μόλις έφτασε το ζευγάρι στο κέντρο εκδηλώσεων ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα και οι φίλοι τους δεν μπορούσαν να σταματήσουν να φωνάζουν από τον ενθουσιασμό τους. Αφού έκοψαν την τούρτα, ξεκίνησε ο πρώτος τους χορός ως νεόνυμφοι, με τους δυο τους να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται διαρκώς, ενώ έπειτα ξεκίνησε η ξέφρενη διασκέδαση.

Το γλέντι μετά τον γάμο του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη

Μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε και τα γενέθλιά του, και η γυναίκα της ζωής του του ετοίμασε έκπληξη φέρνοντας και μία δεύτερη τούρτα. Φυσικά, ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην χορέψει ένα ζεϊμπέκικο, καθώς είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει και το ίδιο έκανε και πριν από αυτή την ημέρα.

''Βροχή'' το ρύζι κατά την έξοδο από την εκκλησία

Ο γάμος του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη είναι γεγονός, αφού το ζευγάρι χθες 1/9 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Κύμη της Εύβοιας. Παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν να κρατήσουν το γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν πολύ μεγάλος για αυτό και πολλές είναι οι φωτογραφίες που διέρρευσαν. Έτσι όπως θα δείτε και παρακάτω, η τελετή ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι αλλά και ρύζι από τους προσκεκλημένους, που ''έλουσαν'' το νεόνυμφο ζευγάρι.

Ο γάμος τα είχε όλα, κορναρίσματα, χαρές, αλλά και βαρύ ζειμπέκικο του γαμπρού σε αποκλειστικό βίντεο που σας εξασφαλίσαμε στο bachelor party, αφού το ζευγάρι βρισκόταν επί μέρες στην Εύβοια και φρόντισε να χαρεί κάθε του στιγμή πριν αλλά και μετά από την όμορφη τελετή.

Το φιλί του Βρεττού και της Δεληγιάννη κατά την έξοδο από την εκκλησία

Βρεττός και Δεληγιάννη λούζονται από ρύζι