Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η όλο νόημα ανάρτησή του πριν τον αγώνα με την Εθνική Ελλάδας

Στιγμές αγωνίας και ενθουσιασμού για τον μπασκετμπολίστα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η όλο νόημα ανάρτησή του πριν τον αγώνα με την Εθνική Ελλάδας

Στιγμές αγωνίας και ενθουσιασμού βιώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τα γενέθλια του γιου του, καθώς την Παρασκευή 2/9 στις 18:00 το απόγευμα ξεκινούν οι αγώνες για το Ευρωμπάσκετ, στο οποίο θα συμμετέχει ο ίδιος μαζί με την ομάδα της Εθνικής Ελλάδας. Η "μάχη" θα πραγματοποιηθεί ενάντια στην Κροατία και ο προπονητής, Δημήτρης Ιτούδης σκοπεύει να περάσει εύκολα στην φάση των νοκ άουτ.

Για το γεγονός αυτό, ο διάσημος αθλητής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μία φωτογραφία του, κατά την οποία φορούσε την γαλανόλευκη στολή και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο που τον παρακολουθεί και τον θαυμάζει.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο πριν το αγώνα του για το Ευρωμπάσκετ με την Εθνική Ελλάδας

«Ώρα για δουλειά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

''Σάλος'' στο twitter με τα σχόλια της Εθνικής Νιγηρίας για τον μπασκετμπολίστα

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο προσπαθούν να απασχολούν με ευχάριστες ειδήσεις, που έχουν να κάνουν με τη ζωή τους, με την πολύ πρόσφατη ανακοίνωση για την κυκλοφορία του trailer της ταινίας ''Rise'' να γεμίζει χαρά το κοινό τους.

Παράλληλα όμως έγιναν γνωστά και δυσάρεστα νέα για τα αδέρφια, που έχουν χαρίσει μεγάλες στιγμές στο μπάσκετ ενώ ετοιμάζονται να αγωνιστούν στην εθνική ομάδα μπάσκετ. Η φωτογραφία μάλιστα, που δημοσίευσε ο ίδιος ο Γιάννης προκάλεσε την Εθνική Νιγηρίας, η οποία κατέκρινε τις κινήσεις αυτές, στη συνέχεια όμως επανόρθωσε με ένα tweet.

«Πάντα θα αγαπάμε τον Γιάννη και ό,τι έχει κάνει για το άθλημα» έγραψε η ομάδα.