Η φωτογραφία της Έλενας Παπαρίζου που έφερε δεκάδες σχόλια στο Instagram - Τι συνέβη

Απίστευτη αποθέωση για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Έλενας Παπαρίζου που έφερε δεκάδες σχόλια στο Instagram - Τι συνέβη

Η Έλενα Παπαρίζου είναι από τις πιο σπουδαίες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Έχει χαρίσει στην χώρα πολλές επιτυχίες αλλά και μια νίκη στην Eurovision που είναι η μοναδική μέχρι και σήμερα. Είναι λογικό λοιπόν, στις συναυλίες της να επικρατεί το απόλυτο χάος από τον κόσμο που θέλει να την απολαύσει αλλά και να την δει αφού οι εμφανίσεις της είναι εκρηκτικές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την τελευταία της συναυλία στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής, όπου ο κόσμος ήταν πολύς και δεν χωρούσαν να μπουν όλοι.

Τα δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Παπαρίζου

Όπως ήταν λογικό, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν και να της απαντήσουν στο "Σας αγαπώ πολύ" που έγραψε στη λεζάντα της, αλλά και να μιλήσουν με τα πιο καλά λόγια.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας NDP

Η καριέρα της από το 2020 μέχρι και σήμερα

Τον Φεβρουάριο του 2020 κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι για το νέο της άλμπουμ "Έτσι είναι η φάση" σε συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά.

Στις 16 Μαΐου 2020, στην ειδική εκπομπή που διοργάνωσε η EBU στην θέση της Eurovision (ο διαγωνισμός ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού) με τίτλο Eurovision: Europe Shine A Light, έδωσαν το παρόν, πέρα από τους συμμετέχοντες αυτής της χρονιάς, και παλαιότεροι συμμετέχοντες του διαγωνισμού.

Μάλιστα, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα βίντεο, στο οποίο νικητές και σημαντικοί Eurostars έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην Ευρώπη, ανάμεσα τους και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία και ερμήνευσε ένα πολύ μικρό μέρος από το ρεφρέν του My Number One, του τραγουδιού με το οποίο η Έλενα χάρισε στην Ελλάδα την πρώτη και μοναδική έως τώρα νίκη της στην ιστορία του διαγωνισμού.

Στις 25 Μαΐου 2020 η Παπαρίζου κυκλοφόρησε το νέο της σινγκλ, με τίτλο "Μίλα Μου". Τους στίχους του τραγουδιού έγραψε ο iLLEOo, τη μουσική ο Κιμ Διαμαντόπουλος, ενώ η ίδια η Έλενα άφησε και την δικιά της πινελιά τόσο στους στίχους όσο και στη μουσική. Την ίδια μέρα κυκλοφόρησε και το μουσικό βίντεο του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.

Στις 19 Ιουλίου ανακοίνωσε μέσα από ένα live της στον λογαριασμό της στο Instagram ότι το Φθινόπωρο του 2020 θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο "Αποχρώσεις".

Έλενα Παπαρίζου συναυλία
Φωτογραφία NDP

Στις 14 Σεπτέμβρη το νέο της τραγούδι "Σε Ξένο Σώμα", δημιουργία των Arcade, Padé (Λουπασάκη Παντελή) και Ρενέ Στυλιαρά, κυκλοφόρησε στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας, ενώ στις 18 του ίδιου μήνα κυκλοφόρησε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Στις 21 Σεπτέμβρη κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο του τραγουδιού, το οποίο και ερμήνευσε πρώτη φορά ζωντανά στο "Καλό Μεσημεράκι" του Νίκου Μουτσινά ως καλεσμένη.

Η Έλενα στην εκπομπή αποκάλυψε τους τίτλους δύο τραγουδιών από τον δίσκο, το "Αποχρώσεις" και το "Αδιέξοδο", το οποίο έχει ηχογραφηθεί δύο χρόνια πρίν. Την επιμέλεια του άλμπουμ θα την αναλάβουν οι ARCADE (Παύλος Μανώλης, Αναστάσιος Ράμμος, Diveno, Γκάμπριελ Ράσελ, Λουκάς Δαμιανάκος).

Στις 2 Ιανουαρίου στα Mad Video Music Awards 2020 που προβλήθηκαν από την συχνότητα του Mega Channel, η Έλενα παρουσίασε σε μια εντυπωσιακή "υδάτινη" εκτέλεση το νέο της τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο, ονόματι "Deja Vu", σε συνεργασία με την Marseaux.

Επίσης στην βραδιά αυτή κέρδισε το βραβείο Best Female Adult, αυξάνοντας τα βραβεία της σε 29, περισσότερα από κάθε άλλον καλλιτέχνη. Λίγες μέρες αργότερα ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της δίσκου "Αποχρώσεις", στις 29/1. Ο δίσκος περιλαμβάνει 13 τραγούδια, ανάμεσα τους τα ήδη γνωστά "Κάτι Σκοτεινό", "Άσκοπα Ξενύχτια", Έτσι Είναι Η Φάση", Μίλα Μου", "Σε Ξένο Σώμα" και "Deja Vu", και ακόμη 7 νέα.

Την ίδια περίοδο, ανακηρύσσεται η νικήτρια coach του The Voice of Greece 2021, με την παίκτρια από την ομάδα της, Ιωάννα Γεωργακοπούλου (Joanne) να κερδίζει το μουσικό talent show.

Στις 21 Μαΐου, εμφανίζεται στον τελικό της Eurovision 2021, ως guest star στα πλαίσια ενός σπέσιαλ interval act ονόματι "Rock The Roof", που αποτελούνταν από acts παλιότερων νικητών του μουσικού θεσμού. Στο act αυτό, η Παπαρίζου ερμήνευσε το νικητήριο τραγούδι του 2005, My Number One, εκτελώντας παράλληλα την χορογραφία εκείνης της τής εμφάνισης. Το καλοκαίρι πραγματοποίησε περιοδεία μαζί με την Τάμτα.

Το 2022 η Έλενα κυκλοφορεί το νέο της single Lightning σε συνεργασία με τον Levianth, ενώ κυκλοφορεί και την club remix έκδοση του τραγουδιού. Τον Μάιο του 2022 επανενώνεται με τον Νίκο Παναγιωτίδη για να κυκλοφορήσουν μαζί το νέο τους single ως Antique με τίτλο Ti Ti, το οποίο είναι επανεκτέλεση του ομώνυμου τραγουδιου του Γιώργου Αλκαίου. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους πραγματοποιεί συναυλίες σε περιοχές της Ελλάδας και μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη συνεχίζουν τη συνεργασία τους σε συναυλίες στη Σουηδία.