Την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια όταν τα βρήκε σκούρα - Το βίντεο του Snik από τον καβγά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Έφυγε τρέχοντας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια όταν τα βρήκε σκούρα - Το βίντεο του Snik από τον καβγά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Εξοργισμένος είναι ο κόσμος με το γεγονός που έλαβε χώρα σε κλαμπ στην Κατερίνη την ώρα που τραγουδούσε ο Snik στη σκηνή, καθώς συμμετείχε και ο ίδιος σε καβγά που ξεκίνησε από τους θαμώνες. Ενώ, λοιπόν, άρχισαν να πετάγονται μπουκάλια, ποτήρια, μέχρι και καρέκλες, όταν η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, ο διάσημος τράπερ "την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια".

Πιο συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα νέο βίντεο από το βράδυ της Τετάρτης 31/8 που ξεκίνησε ο ξυλοδαρμός, το οποίο δείχνει τον καλλιτέχνη να τρέχει προς την άλλη μεριά του μαγαζιού για να τον καλύψουν, την ώρα που τα υπόλοιπα πρόσωπα συνέχιζαν να τσακώνονται χωρίς να έχουν καταλάβει ότι έχει φύγει.

Το βίντεο με την φυγή του Snik αφού ξεκίνησε το ξύλο

Όσα είπε ο ίδιος στο Instagram για τον καβγά

Χαμός επικρατεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως επισημάνθηκε ήδη, έπειτα από τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου από τον άγριο καβγά στο κλαμπ της Κατερίνης που τραγουδούσε ο γνωστός traper Snik. Το απόγευμα της Πέμπτης 1/9 την δική του απάντηση έδωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη.

«Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα».

Πηγή βίντεο: Instagram / Snik