«Θα πω κάτι στενάχωρο...» - Συγκίνησε η Μαγγίρα με όσα είπε για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Πως το είπε στις κόρες της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα πω κάτι στενάχωρο...» - Συγκίνησε η Μαγγίρα με όσα είπε για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Μια στενάχωρη αναφορά έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα ανάμεσα στη ροή της εκπομπής της ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' την Παρασκευή 2/9, σχετικά με τη γνωστή απώλεια, που βίωσε στο πολύ στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τον θάνατο της μητέρας, αφού είχε χρειαστεί να πάρει χρόνο και να λείψει από την εκπομπή. Έχοντας λοιπόν, περάσει κάποιοι μήνες, η παρουσιάστρια μιλάει πιο άνετα για το ζήτημα και έτσι αποκάλυψε τον τρόπο, που επέλεξε να μιλήσει στα παιδιά της όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον πολύ δύσκολο αυτό χαμό.

Oι δηλώσεις της Μπέττυ Μαγγίρα για την απώλεια της μητέρας της

«Εγώ λέω πάντα την αλήθεια στα παιδιά μου. Εκτός αν είναι κάτι πιο αθώο… Πιστεύω ότι τα παιδιά μπορούν να ακούσουν την αλήθεια, αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο να τους την πεις. Τώρα θα πω κάτι στενάχωρο. Όταν έφυγε η μητέρα μου, τους προετοίμαζα ότι θα φύγει. Μου έλεγαν να μην τους λέω τίποτα κι εγώ απαντούσα πως είναι ο κύκλος της ζωής και πρέπει να τον ξέρουν» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν τα πήρα μαζί μου για να το δουν, δεν θα ήθελα. Αλλά πρέπει να το ξέρουν. Δεν μπορείς να τους κρύβεις τα πάντα και να ζουν σε ένα ροζ σύννεφο» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Συγκινεί η Μαγγίρα μετά το θάνατο της μαμάς της

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το θάνατο της αγαπημένης της μητέρας. Η ηθοποιός - παρουσιάστρια μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για την απώλεια που ζει με την οικογένεια της.

«Το να πενθήσεις δικό σου άνθρωπο, είναι ένα τελείως προσωπικό γεγονός. Δε μπορώ να το κάνω μπροστά στις κάμερες. Έπρεπε να μιλήσω εννοείται, με το που επέστρεψα στην πρώτη εκπομπή. Αλλά κάνουμε ψυχαγωγία και πρέπει να συνεχίσουμε, να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά.

Τώρα τι βιώνω και πως το διαχειρίζομαι εγώ, είναι καθαρά δικό μου θέμα και όσος χρόνος κι αν χρειαστεί πρέπει να το κάνω μονή μου και στο σπίτι μου. Η δουλειά και η οικογένειά μου με κάνουν να ξεχνιέμαι. Το δύσκολο κομμάτι τώρα είναι στον πατέρα μου, όχι σε μένα τόσο πολύ» είπε εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια.