«Δεν είμαι τολμηρός...» - Έτσι διαχειρίζεται ο Παύλος Ευαγγελόπουλος το φλερτ των γυναικών

«Οι άντρες δεν με έβλεπαν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν είμαι τολμηρός...» - Έτσι διαχειρίζεται ο Παύλος Ευαγγελόπουλος το φλερτ των γυναικών

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' την Παρασκευή 2/9 και μεταξύ των όσων δήλωσε ο επιτυχημένος ηθοποιός, που αγαπήσαμε και μέσα από το Ρετιρέ μίλησε για το φλερτ στη ζωή αλλά και για τα βλέμματα θαυμασμού από τις γυναίκες.

Είναι ομολογουμένως ένας πολύ γοητευτικός άντρας και η προβολή του στην τηλεόραση αυξάνει την απήχηση του στο άλλο φύλλο. Ο ίδιος γενικότερα μέσα από τις δηλώσεις, που έκανε ήταν εμφανώς ταπεινός και δεν ήθελε να δώσει πολλά δικαιώματα, αλλά δε μπόρεσε να μην παραδεχτεί, πως λαμβάνει έστω μηνύματα θαυμασμού στα social media.

Οι δηλώσεις του Παύλου Ευαγγελόπουλου για την εξωτερική του εμφάνιση και τις επιτυχίες στην τηλεόραση

«Από την αρχή της καριέρας μου οι άντρες δεν με έβλεπαν ανταγωνιστικά. Ίσως είναι μια αλήθεια που βγάζω, δεν έχω υποκριθεί κάτι που δεν είμαι» είπε.

«Δεν μου αρέσει η νοσταλγικότητα. Μου αρέσει να ζω το τώρα. Ό,τι κάναμε τότε μείνανε τότε. Δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς πίσω. Δεν μπορείς να μένεις κολλημένος στο παρελθόν. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το παρόν με το παρελθόν» είπε.

«Το να μεγαλώνεις δεν είναι καλό, δεν αρέσει σε κανέναν. Συμφιλιώνεσαι με αυτό» είπε ακόμα.

«Δεν είμαι γενικά τολμηρός στο να πλησιάζω τις γυναίκες. Εξαρτάται πώς θα σε προσεγγίσει κανείς, αν δεν μείνει μόνο στο “σε βλέπω, σε θαυμάζω, ουάου”.

Δεν υπάρχουν καπάτσες αν δεν θέλεις να κάνεις κάτι» είπε απαντώντας στο “πώς δεν βρέθηκε κάποια καπάτσα να τον οδηγήσει στον γάμο”.

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα...»

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μίλησε στη κάμερα του "Όλα Γκουντ", το απόγευμα της Κυριακής 13/3, σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα είχε κατακεραυνώσει τους παίκτες ριάλιτι που γίνονται ηθοποιοί, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχει δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση από άνδρα.

«Όλα αυτά που έγιναν στον δικό μας χώρο έχουν να κάνουν κυρίως με την κατάχρηση εξουσίας, όπου ο άλλος θεωρεί ότι είναι στο απυρόβλητο και χαίρομαι πάρα πολύ που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα και βγήκαν όλα αυτά στη φόρα. Ελπίζω από δω και πέρα να τελειώνουμε με αυτές τις συμπεριφορές και με τους ανθρώπους που είχαν τέτοια συμπεριφορά», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Ευαγγελόπουλος και πρόσθεσε:

Στη συνέχεια πέρασε σε μια αποκάλυψη για την στιγμή που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρα όταν ξεκινούσα την καριέρα μου. Ήμουν πάρα πολύ μικρός και αντέδρασα βίαια, χωρίς να θέλω να πω τι έκανα όταν επιχείρησε να έρθει πολύ κοντά. Εκεί τελείωσε και η ιστορία».