Οκτώ χρόνια από το θάνατο του Αντώνη Βαρδή - ''Ραγίζει'' καρδιές η ανάρτηση του γιου του Αντώνη

''Σ’ αγαπάω μπαμπά μου''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Οκτώ χρόνια από το θάνατο του Αντώνη Βαρδή - ''Ραγίζει'' καρδιές η ανάρτηση του γιου του Αντώνη

Σαν σήμερα 2/9 πριν από οκτώ χρόνια έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος καλλιτέχνης Αντώνης Βαρδής βυθίζοντας στο πένθος τόσο τους οικείους του, όσο και τους θαυμαστές του. Με τον γιο του Γιάννη Βαρδή που ακολουθεί τα βήματά του τους ένωνε μια πολύ τρυφερή σχέση και του πήρε πολλά χρόνια προκειμένου να διαχειριστεί την απώλεια. Σήμερα με αφορμή την επέτειο θανάτου του, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση που συγκίνησε πολλούς.

Όπως είχε παραδεχτεί και ο ίδιος για πολύ καιρό δεν άντεχε να πηγαίνει ούτε στο νεκροταφείο, καθώς του φαινόταν ασφυκτική η κατάσταση, ενώ δεν άντεχε να ακούει ούτε τα τραγούδια του πατέρα του. Πλέον δηλώνει ότι έχει μάθει να διαχειρίζεται καλύτερα την απώλεια και έχει αλλάξει την προσέγγισή του.

Η σπαρακτική ανάρτηση του Αντώνη Βαρδή για το θάνατο του πατέρα του

Έγραψε στο Instagram:

«Δεν έχω τρόπο να σε βρω, μα ούτε και να σε ξεχάσω. Να σε θυμάμαι δεν μπορώ, μα ούτε και να σε προσπεράσω. Σ’ αγαπάω μπαμπά μου. Σαν σήμερα 2/9/2014».

H ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή για το θάνατο του πατέρα του

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: NDP / Instagram: Antonis Vardis

''Με πιάνει το παράπονο που τα παιδιά μου δεν θα τον γνωρίσουν...''

Καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη είχε βρεθεί ο αγαπημένος Γιάννης Βαρδής, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του μια τεράστια καριέρα.

«Δεν έχουμε θέμα να φαίνονται στα social media τώρα αν υπάρχει μια επικινδυνότητα μέσα στα χρόνια, εύχομαι να μην είναι τόσο ακραίο. Μοιραζόμαστε κάποιες ωραίες στιγμές και θέλουμε να φαίνονται τα παιδιά. Έχει αλλάξει η ζωή μου γιατί δεν ήξερα αν θα ήμουν καλός μπαμπάς. Θα μπορούσα να πω πως έχω γεννηθεί για αυτό το πράγμα, αλλά αυτό ήρθε στην πορεία. Πριν έρθουν τα παιδιά στη ζωή μου δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν λάθη που έχω ζήσει εγώ», είπε αρχικά για την οικογένεια του.

«Η μουσική ήταν κομμάτι της καθημερινότητας μου από την παιδική μου ηλικία. Δεν υπήρχε θαυμασμός υπό αυτή την έννοια για τον πατέρα μου γιατί ήταν κάτι πολύ οικείο για μένα. Εννοείται ότι μεγαλώνοντας άρχισα να θαυμάζω τον άνθρωπο πού είχα δίπλα μου. Ο πατέρας μου ήθελε να κάνει μια συναυλία με όλα του τα τραγούδια και πολλούς καλλιτέχνες αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ελπίζω να καταφέρω να πραγματοποιήσω την επιθυμία του πατέρα μου γι’ αυτήν τη συναυλία. Τον έχω πολύ ζεστά και όμορφα στο μυαλό μου. Έζησα πολύ όμορφες στιγμές κοντά του και είμαι πάρα πολύ τυχερός που τον έζησα από τα 19 μέχρι τα 40 μου. Τον σκέφτομαι καθημερινά αλλά με τις όμορφες στιγμές του. Πλέον δεν κωλύομαι να βλέπω βιντεάκια του ή να ακούσω τη φωνή του στο ραδιόφωνο, χωρίς να το αλλάξω. Η απώλεια είναι απώλεια, δεν αλλάζει. Με πιάνει το παράπονο που τα παιδιά μου δεν θα τον γνωρίσουν ποτέ».