Πήγαιναν από πόλη σε πόλη - Τι δουλειά έκανε ο πατέρας της Ρούλας Κορομηλά

Λίγοι το γνωρίζουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πήγαιναν από πόλη σε πόλη - Τι δουλειά έκανε ο πατέρας της Ρούλας Κορομηλά

Μια από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστριες της γενιάς της είναι αναντίρρητα η Ρούλα Κορομηλά, η οποία εδώ και χρόνια βρίσκεται εκτός του χώρου, ωστόσο συζητιέται να ξανά επιστρέψει (διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ)

Η Ρούλα Κορομηλά γεννήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 1957 στην Αθήνα και κατάγεται από τη Μεσσηνία. Έχει δυο αδέλφια, τη Λένα και τον Θανάση. Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.

Τι δουλειά έκανε ο πατέρας της Ρούλας Κορομηλά - Τα παιδικά της χρόνια

Αυτό που πολλοί δεν θυμούνται είναι πως ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός για αυτό και πέρασε τα παιδικά της χρόνια από πόλη σε πόλη, ενώ σπούδασε γραμματέας.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, ο Πάνος Μιχαλόπουλος υπήρξε ο πρώτος της σύζυγος, με τον οποίο γνωρίστηκε το 1981, παντρεύτηκε το 1988 και πήρε διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα. Το 2000 παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό, με τον οποίο τράβηξε χωριστούς δρόμους εφτά χρόνια αργότερα. Γνωστή είναι η σχέση της με τον Ιταλό τηλεσκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι, η οποία διήρκεσε έξι χρόνια.

Έχει τιμηθεί με πολλά τηλεοπτικά βραβεία και είναι γνωστή ως η εθνική τηλεπαρουσιάστρια.

 Τι δουλειά έκανε ο πατέρας της Ρούλας Κορομηλά

Φωτογραφίες NDP

Βίντεο από την ηλικία των 42 στο MEGA - Σπάνιο στιγμιότυπο της Ρούλας Κορομηλά με τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Πριν αρκετό καιρό είχε βγει στην δημοσιότητα ένα βίντεο με την Ρούλα Κορομηλά στο MEGA από την ηλικία των 42 ετών και μάλιστα στο πλευρό της είχε βρεθεί ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

Η ίδια υπήρξε αναντίρρητα μια από τις πετυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης ωστόσο εδώ και χρόνια απέχει από το χώρο και προτιμά να κρατάει την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά διατηρεί ένα αρκετά ενεργό τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πολύ συχνά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Μάλιστα, πριν αρκετό καιρό, ένα fanpage του Νίκου Σεργιανόπουλου είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο από το 1999 όταν η Ρούλα Κορομηλά ήταν 42 ετών και παρουσίαζε το «Μπράβο Ρούλα» στο MEGA, έχοντας στο πλευρό της τον γνωστό ηθοποιό.