«Άρχισε να παίζει κλωτσιές και μπουνιές» - Ασύλληπτες αποκαλύψεις για τον Snik στο live του

Όσα αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Άρχισε να παίζει κλωτσιές και μπουνιές» - Ασύλληπτες αποκαλύψεις για τον Snik στο live του

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά το πρωτοφανές επεισόδιο με ξύλο το βράδυ της Τετάρτης 31/8 σε γνωστό παραλιακό κλαμπ της Κατερίνης κατά τη διάρκεια εμφάνισης του Snik. Πολλές και ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ακόμα περισσότερες εκείνες του κόσμου που είδε τις σκηνές τρόμου να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια τους ενώ υπήρξαν και τραυματίες.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 2/9 στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», ο Φοίβος Παπαδάκης συνομίλησε με μία αυτόπτη μάρτυρα, η οποία σοκάρει με τη μαρτυρία της για τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Snik

«Το περιστατικό έγινε γύρω στις 4.30. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε 5 λεπτά κι έχουν βγει πολλά σενάρια ή ότι του είχαν πετάξει παγάκι ή ότι κάποιος του είπε να τραγουδήσει τραγούδι του Light κι ένας μπράβος του Snik έφτυσε στα μούτρα αυτό το άτομο. Μετά αυτός πέταξε μπουκάλι στο κεφάλι του μπράβου και έτσι κατέβηκε ο Snik και οι μπράβοι του κι άρχισαν να παίζουν μπουνιές.

Εγώ αυτό που είδα ήταν ότι όντως να φεύγει κάτι προς τη σκηνή, κατέβηκε ο Snik πρώτα κι άρχισε να παίζει κλωτσιές και μπουνιές με μία παρέα παιδιών γύρω στα 18-20 το πολύ. Μετά άρχισαν να φεύγουν καρέκλες από το πουθενά, κυρίως από την ομάδα του Snik. Ιδιαίτερα, ένας που βρισκόταν πάνω στη σκηνή έπαιρνε από τα τραπέζια μας τα μπουκάλια μας και τα πετούσε ανεξέλεγκτα προς το κοινό. Μία κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της. Ένας άλλος ήταν έξω λιπόθυμος.

Το σκηνικό συνεχίστηκε έξω, από όσα έμαθα. Έψαχναν για ένα ανήλικο 15-16 που είχε μία τρύπα στο κεφάλι από το μπουκάλι» είπε μεταξύ άλλων η κοπέλα.

«Λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια!»

Χαμός επικρατεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπειτα από τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου από τον άγριο καβγά στο κλαμπ της Κατερίνης που τραγουδούσε ο γνωστός traper Snik. Το απόγευμα της Πέμπτης 1/9 την δική του απάντηση έδωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη.

«Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα».

Πηγή βίντεο: Instagram / Snik