Αγνώριστη μετά την αλλαγή στα μαλλιά της - Τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε την Κάτια Ταραμπανκό

Της πάει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αγνώριστη μετά την αλλαγή στα μαλλιά της - Τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε την Κάτια Ταραμπανκό

Η Κάτια Ταραμπανκό δε φοβάται τις αλλαγές και κυρίως αυτές, που έχουν να κάνουν με τον εαυτό της, όπως για παράδειγμα το τατουάζ, που είχε στο σώμα της και μέσα σε μία ημέρα πήγε και αφαίρεσε.

Φυσικά το μοντέλο, που είναι και κομμάτι του επαγγέλματος της να πειραματίζεται, δε σταμάτησε εκεί και μέσα στο καλοκαίρι έκανε άλλη μια αλλαγή, αυτή τη φορά στα μαλλιά της. Το κοντό το κράτησε, αλλά μέσα από φωτογραφίες, που δημοσιεύει στο instagram την είδαμε με ολόκληρη ξανθιά, καθώς πριν ήταν κατά το ήμισυ.

Η Κάτια Ταραμπανκό έβαψε τα μαλλιά της ξανθά

Ταραμπανκό ξανθό

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Instagram - kweenkatyatar

Και τηλεοπτικά θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό

H Κάρια Ταραμπανκό είναι ένα πετυχημένο μοντέλο, όμως τη βλέπουμε να απασχολεί με την παρουσία της σε διάφορα reality shows και εκπομπές, μιας και την πρωτογνωρίσαμε μέσα από το gntm. Στη συνέχεια ξεχώρισε και μέσα από το survivor, στο οποίο πήγε όχι μία αλλά δύο φόρες.

Έτσι λοιπόν, δε θα μπορούσε να λείπει από την ημιτελικό του survivor 5 το βράδυ της Τρίτης 5/7, όπου έκανε μια ενδυματολογική επιλογή, που συζητήθηκε αρκετά. Το κορίτσι πριν μπει στο θέατρο του Γαλατσίου για να δει όλους τους πρώην συμπαίκτες της, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Love it.

Πιο αναλυτικά, μεταξύ των όσων ανέφερε απάντησε και στο ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποια άλλη εκπομπή και εκείνη απάντησε πως θα πήγαινε μόνο αν της δώσουν κεντρική θέση.

«Πάνελ; Άμα είναι σε κεντρική θέση, τότε ναι».