Το έμαθε μετά από το ταξίδι του στην Ισλανδία - Στιγμές ευτυχίας για τον Σάκη Τανιμανίδη

Η επίσημη ανακοίνωση του Αντ1 για τον παρουσιαστή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Το έμαθε μετά από το ταξίδι του στην Ισλανδία - Στιγμές ευτυχίας για τον Σάκη Τανιμανίδη

Ο γνωστός παρουσιαστής πέρασε το καλοκαίρι του οικογενειακά, γεμίζοντας τις μπαταρίες του για την νέα σεζόν, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για αυτόν. Μετά λοιπόν από την επιστροφή του από το ταξίδι του στην Ισλανδία και συγκεκριμένα την Παρασκευή 2/9, ο Αντ1 δημοσιοποίησε την επίσημη ανακοίνωσή του για το νέο επαγγελματικό βήμα του Σάκη Τανιμανίδη.

Ο λόγος για το “Dragons’ Den”, το πιο επιτυχημένο και πολυβραβευμένο τηλεοπτικό project επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, το οποίο ξεκινάει και επίσημα, με τον ίδιο να είναι στα ηνία.

Η ανακοίνωση του Αντ1 για τον Τανιμανίδη

«Το «Dragons’ Den», το πιο επιτυχημένο και πολυβραβευμένο τηλεοπτικό project επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, έρχεται στη χώρα μας! To «Dragons’ Den» δεν είναι απλώς ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Είναι μια παραγωγή που δίνει έμφαση στην ελληνική επιχειρηματικότητα και καινοτομία, επιβραβεύει νέες ιδέες και πραγματοποιεί όνειρα! Άδραξε την ευκαιρία να κυνηγήσεις το όνειρό σου και να γίνεις το next big thing των επιχειρήσεων!

Έχεις μια δυνατή επιχειρηματική ιδέα και ψάχνεις τα χρήματα που θα την απογειώσουν; Σχεδιάζεις να μεγαλώσεις την επιχείρησή σου, αλλά χρειάζεσαι επενδυτή; Θέλεις το νέο σου προϊόν να κατακτήσει την αγορά, αλλά σου λείπει το κεφάλαιο; Παρουσίασε το επιχειρηματικό σου πλάνο και βρες επενδυτή για να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου.

Το «Dragons’ Den» –γνωστό και ως Shark Tank– προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια. Πάνω από $600.000.000 έχουν επενδυθεί παγκοσμίως. Φέτος, παίρνει ελληνικό χρώμα και έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, για να αναδείξει το next best thing της ελληνικής business και start–up κοινότητας.

Μια πατέντα, μια πολλά υποσχόμενη υπηρεσία, ένα προϊόν που χρήζει εξέλιξης, ένα καινοτόμο application, ακόμα και ένα απλό οικιακό project παρουσιάζονται στους πέντε Dragons (επενδυτές–χρηματοδότες) με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους. Οι Dragons είναι έτοιμοι να διακρίνουν τη συνταγή της επιτυχίας και να τη στηρίξουν, τόσο με το κεφάλαιο όσο και με την εμπειρία τους.

Το πιο επιτυχημένο επιχειρηματικό show στον κόσμο είναι έτοιμο να υποστηρίξει τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες. Οι Dragons είναι έτοιμοι να σε συναντήσουν!»

Στιγμές ευτυχίας για τον Σάκη Τανιμανίδη

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας NDP

Εξελίξεις με τους κριτές του νέου reality

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι άδικο να φέρει μόνο τον τίτλο του παρουσιαστή, καθώς είναι ασταμάτητος και συνεχώς ανήσυχος με τα επαγγελματικά του. Οι μέχρι σήμερα ενέργειες του, του δίνουν με ευκολία τον τίτλο του επιχειρηματία και μάλιστα του επιτυχημένου.

Όσο κάνει τις διακοπές του με την Μπόμπα στην Ισλανδία, μέσω της Real έγινε γνωστό, πως προχωράει το project, που έχει αγοράσει με χαρακτηριστικό όνομα ''Dragons' Den''.

Ο Σάκης δεν θα είναι παραγωγός μόνο αλλά και παρουσιαστής και ουσιαστικά πρόκειται να στηρίξει τα projects απλών ανθρώπων, που θέλουν να δουν την ιδέα τους να υλοποιείται. Για να συμβεί αυτό ο ΑΝΤ1 έχει βρει μια ομάδα πέντε επιχειρηματιών που θα αναλάβουν ρόλο κριτή-επενδυτή.

Τα τελικά ονόματα, που για την ώρα δεν ανακοινώνονται, αναμένεται να έχουν απήχηση στο χώρο και δεν θα συνδέονται με φιλικά πρόσωπα του παρουσιαστή, όπως είναι η Μαρίνα Βερνίκος και ο Μίλτος Καμπουρίδης.

Tανιμανίδης - Dragons Den