«Νοιώθω ότι θα καταρρεύσω...» - Το ηχηρό "γροθιά" στο στομάχι μήνυμα της Μαντώς Γαστεράτου σε όλες τις μανούλες

Μας δείχνει την πραγματικότητα πίσω από το Instagram

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Νοιώθω ότι θα καταρρεύσω...» - Το ηχηρό

Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν και όλες οι περίοδοι δεν είναι ρόδινες όπως φαίνονται στα social media, και από πίσω κρύβεται η κανονική ζωή και η πραγματικότητα.

Για αυτή την αλήθεια αποφάσισε να μιλήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία μπορεί να είναι τρισευτυχισμένη με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της αλλά δεν παύουν να υπάρχουν και οι μέρες που όλα μοιάζουν "βουνό".

Η ανάρτηση και το μήνυμα της Μαντώς Γαστεράτου

Η ίδια μίλησε για τις δύσκολες μέρες που υπάρχουν που δεν είναι όλα τέλεια όπως φαίνονται στα social media και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που βιώνουν κάτι αντίστοιχο, κάτι που θα έπρεπε όλοι οι άνθρωποι που έχουν βήμα να κάνουν καθώς δίνουν πολύ δύναμη χωρίς να το γνωρίζουν.

«INSTAGRAM: Σήμερα το πρωί παρέα με μια φίλη και τα παιδάκια μου πήγαμε μια βόλτα! Μετά από έναν απολαυστικό περίπατο καταλήξαμε σε ένα πάρκο και κάτσαμε κάτω από την σκιά των δέντρων. Παρατηρούσα τον Γιώργο να παίζει ξέγνοιαστος τριγύρω, ενώ παράλληλα θήλαζα την μικρή. Η δροσιά κάτω από τα δέντρα ήταν απολαυστική, δεν είχε πολύ κόσμο κι έτσι μπορούσαμε να απλώσουμε στα παγκάκια την “πραμάτεια” μας, ταπεράκια, μπουκαλάκια, μωρομάντηλα κτλ και μπορούσα να θηλάσω με ησυχία το μωρό.

Ιδιαίτερη χαρά μου έδωσε ένας κύριος μεγαλύτερης ηλικίας που έπαιζε με τα εγγονάκια του. Μας πλησίασε κι αφού μας χαμογέλασε και μας σταύρωσε, μας είπε: “ευλογία κορίτσι μου, αυτό που βλέπω είναι χαρά και ευλογία! Να είσαι πάντα καλά εσύ κι η οικογένεια σου”. Ήταν ένα πρωινό από αυτά που γίνονται κινητήριος δύναμη! Η βενζίνη σου για να βλέπεις την ομορφιά της ζωής και να συνεχίζεις να ψάχνεις αυτές τις στιγμές που τίποτα δεν σου κοστίζουν και τις κατακτάς χωρίς μόχθο όμως σου προσφέρουν τόσα πολλά!

REALITY: Μερικές μέρες πίσω κάποια πρωινά ήμουν σε κακή διάθεση. Βλέπετε οι ορμόνες μου χορεύουν τσα τσα μιας και διανύω περίοδο λοχίας. Σήμερα χαμογελώ και χορεύω όλη μέρα. Άλλες μέρες νιώθω τόσο ευάλωτη που με πιάνουν τα κλάματα, τόσο εύθραυστη που νοιώθω ότι θα καταρρεύσω, τόσο κουρασμένη από τα ξενύχτια με το μωρό που δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι.

Οι παραπάνω photos δεν τραβήχτηκαν με σκοπό να ανέβουν στο Instagram. Συνηθίζω να κρατάω αρχείο με random στιγμές, καλές και κακές-εύκολες και δύσκολες της καθημερινότητας μου. Σκεπτόμενη λοιπόν να μοιραστώ κάποιες από αυτές μαζί σας, επέλεγα να πω και να δείξω όλη την αλήθεια μου. Δεν θέλω να είμαι από εκείνους που προβάλλουν μια εξωραϊσμένη εικόνα της πραγματικότητας ούτε με ενδιαφέρει να αποτελέσω πρότυπο κανενός.

Θέλω μόνο να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσες γυναίκες περνάνε την φάση που περνάω κι εγώ! Μην ψαρώνετε με την “τελειότητα” που σερβίρεται “εδώ μέσα”… μην συγκρίνεστε και μην σκεφτείτε ποτέ πως είστε ελλιπείς. Αφήνω αυτά τα λόγια εδώ για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου και σε όσες-όσους με ακολουθούν πως η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι ωραία».

 Το ηχηρό 'γροθιά' στο στομάχι μήνυμα της Μαντώς

Πηγή φωτογραφιών: Instagram / Μαντώ Γαστεράτου

Η όλο νόημα ανάρτηση της μετά την επιστροφή της στο σπίτι

Δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο μιας και πλέον έχει τα πάντα και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου η οποία πλέον έχει πάρει εξιτήριο και έχει επιστρέψει στο σπίτι της έχοντας πλέον και τα δύο της παιδάκια μαζί της, και δεν χορταίνει να τα κοιτάει μαζί.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, "βομβαρδίζεται" ακόμη από ευχές για τον ερχομό της κόρης της, ενώ μέσα από μία ανάρτησή της, θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες αλλά να δώσει και ένα δικό της μήνυμα.

«Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να μοιραστώ μαζί σας! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κι εγώ κι όλη η οικογένειά μας για τις τόσες ευχές και τα τόσα μηνύματα αγάπης! Ειλικρινά νιώθω τυχερή για όλα αυτά που μου συμβαίνουν και σας εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου, ο καθένας από εσάς να έχει και να ζει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά την επιστροφή της στο σπίτι