Ριζικές αλλαγές λίγο πριν την πρεμιέρα - Το πλάνο της Ναταλίας Γερμανού από το πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται

Ανυπομονούμε να επιστρέψουν!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ριζικές αλλαγές λίγο πριν την πρεμιέρα - Το πλάνο της Ναταλίας Γερμανού από το πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για όλες τις εκπομπές, μαζί και εκείνης της Ναταλίας Γερμανού, η οποία λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, πήγε από τα στούντιο του Καλύτερα δεν γίνεται, να επιβλέψει τις αλλαγές, καθώς θα είναι πολλές και ριζικές από ότι καταλαβαίνουμε από τις κούτες που έχουν κατακλείσει το πλατό.

Στο πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται η Ναταλία Γερμανού

Σε πολύ λίγες μέρες, πρόκειται να ξεκινήσει την εκπομπή της , και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, και έτσι επισκέφθηκε το πλατό της εκπομπής της, για να δει από κοντά όλες τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν για την ερχόμενη σεζόν

H ίδια σε ανάρτηση που έκανε έγραψε χαρακτηριστικά «Καλύτερα Δε Γίνεται ... loading! Καινούργιο πλατό ετοιμάζεται από τα μαγικά χεράκια του Τζιοβάνι με φανταστικά έπιπλα και άλλα πολλά που θα σας δείχνω λίγο λίγο. Η λευκή φόρμα «εργασίας» μου είναι τέλεια!».

Το πλάνο της Ναταλίας Γερμανού από το πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται

Πηγή φωτογραφίας: Instagram Ναταλία Γερμανού

Οι δημόσιες ευχές της με την Μενεγάκη λίγο πριν τις πρεμιέρες τους

H Eλένη Μενεγάκη μια από τις κορυφαίες και πολύ αγαπητές στον κοινό Ελληνίδες παρουσιάστριες αντάλλαξε δημόσια σχόλια με μια εξίσου πολύ δυνατή στην τηλεόραση παρουσία, την Ναταλία Γερμανού αποδεικνύοντας και οι δύο κυρίες το αυτονόητο.

Όταν η κάθε μια είναι σίγουρη και έχει αυτοπεποίθηση για αυτό, που κάνει δεν έχει λόγο να μην έχει καλές σχέσεις ένα ''ανταγωνιστικό'' πρόσωπο, και σίγουρα όχι αυτές οι δύο καθώς έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια πως δεν ασχολούνται με τέτοια θέματα αντιθέτως θέλουν το καλύτερο για όλους στην τηλεόραση.

Έτσι λοιπόν, Ελένη και Ναταλία αντάλλαξαν σχόλια σε μία δημοσιευμένη στο instagram οικογενειακή φωτογραφία μαζί με τα βιβλία, που διάβασε η πρώτη, η Γερμανού έκανε τις δικές της προτάσεις, μιας και είναι γνωστό, πως είναι λάτρης της ανάγνωσης.

«Τώρα δεν ξέρω ποτέ θα μπορώ να αφοσιωθώ σ ένα βιβλίο … Μόλις επέστρεψα και αρχίζει το τρέξιμο …. Ξέρεις … Καλή μας αρχή κορίτσι μου»!

Γερμανού - Μενεγάκη