Πάνω σε μία βέσπα αγκαλιά για την επέτειο τους - Είκοσι χρόνια αχώριστοι Φαίη Μαυραγάνη και Νίκος Μάνεσης

Η τρυφερή ανάρτησή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάνω σε μία βέσπα αγκαλιά για την επέτειο τους - Είκοσι χρόνια αχώριστοι Φαίη Μαυραγάνη και Νίκος Μάνεσης

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η πρεμιέρα της πίσω στο κανάλι από όπου ξεκίνησε, χαρές έχει η Φαίη Μαυραγάνη καθώς με μία άκρως τρυφερή και επική ανάρτηση, έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως γιορτάζει!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και ο Νίκος Μάνεσης, που αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της ελληνικής showbiz, έχουν επέτειο την Παρασκευή 2/9 γάμου αφού είναι παντρεμένοι 20 χρόνια.

Η τρυφερή ανάρτηση της Φαίης Μαυραγάνη

Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον λογαριασμό της στο Instagram με τον παρουσιαστή όπου ποζάρουν ανέμελοι και αγκαλιασμένοι πάνω σε μια πορτοκαλί βέσπα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο καλύτερος οδηγός μιας ολόκληρης ζωής εδώ και είκοσι χρόνια».

Είκοσι χρόνια αχώριστοι Φαίη Μαυραγάνη και Νίκος Μάνεσης

Πηγή φωτογραφίας Instagram / Φαίη Μαυραγάνη

Εξωτερική φωτογραφία NDP

Η διαφορά ηλικίας του Νίκου Μάνεση με την Φαίη Μαυραγάνη

Ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη γνωρίστηκαν το 2002 όπου και ερωτεύτηκαν, ενώ παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί δύο υπέροχα παιδιά, τον Φώτη και την Λυδία. Έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, αρκετές φορές έχουν μιλήσει με τρυφερά λόγια για την οικογένεια τους.

«Νομίζω ότι μόνο επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά τα βολεύουμε στην καθημερινότητα, αλλιώς δεν θα τα βολεύαμε. Ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει σαν ναυτικός κάνοντας το 60′ Ελλάδα έξι χρόνια, αν είχε μια γυναίκα που έκανε μια άλλη δουλειά, δεν θα μπορούσε εύκολα να τον καταλάβει. Ή ένας άντρας που έχει μια γυναίκα που ξυπνάει κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 4 και φεύγει από το σπίτι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το καταλάβει. Άρα, μια χαρά, την ίδια δουλειά κάνουμε για να συνεννοούμαστε σε όλα αυτά τα περίεργα για τους πολλούς», είχε εξομολογηθεί η παρουσιάστρια για το σύζυγό της, με τον οποίο έφυγαν εκτός Αθήνας για τις ημέρες του Πάσχα.

Πολλά είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για το ζευγάρι, παρόλο που είναι μαζί εδώ και περίπου 19 χρόνια, όπως για παράδειγμα την διαφορά ηλικίας τους. Ο Νίκος Μάνεσης λοιπόν είναι γεννημένος 1 Απριλίου του 1961 και είναι 61 ετών, ενώ η σύζυγός του Φαίη Μαυραγάνη γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1973 και είναι 49 ετών.

Νίκος Μάνεσης Φαίη Μαυραγάνη διαφορά ηλικίας