Είναι γεγονός! Η εγκυμονούσα Τζούλια Αλεξανδράτου επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Η πρεμιέρα στην οποία θα παρευρεθεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι γεγονός! Η εγκυμονούσα Τζούλια Αλεξανδράτου επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Η εγκυμοσύνη της προχωρά και η κοιλίτσα της φουσκώνει όλο και πιο πολύ, από ότι βλέπουμε σε στιγμιότυπα που μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει γνωστό πως θα την ξαναδούμε σε πρεμιέρα γνωστής εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση.

Ο λόγος για την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία μετά από πολύ καιρό αποχής της θα δώσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2/9.

Η εγκυμονούσα Τζούλια Αλεξανδράτου στην πρεμιέρα του Open Weekend

Το μοντέλο που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, μέσα από stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται ότι θα παραχωρήσει την πρώτη της αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη μετά από πολύ καιρό και ανυπομονούμε για τα όσα θα αποκαλύψει!

Η εγκυμονούσα Τζούλια Αλεξανδράτου επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Ο πραγματικός λόγος που δεν μιλάει καθόλου για την εγκυμοσύνη της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου το 2002 βραβεύτηκε ως Miss Young σε ηλικία μόλις 16 ετών και ως αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2006. Την περίοδο εκείνη αλλά και τα επόμενα χρόνια ήταν πρώτο όνομα παντού. Η ασύλληπτη ομορφιά της και η χάρη της δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο δεν ήθελε να απασχολεί τα media κρατώντας χαμηλό προφίλ, ενώ για αρκετό καιρό έμενε στο εξωτερικό αφού παντρεύτηκε τον επιχειρηματία, Κριστιάν Καρπόζηλο, και είχε αποστασιοποιηθεί εντελώς από την δημοσιότητα και ότι την αφορούσε.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, ξεκίνησε να απασχολεί ξανά τα μέσα, αφού ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Το πρώην μοντέλο διανύει τους πρώτους μήνες ως έγκυος και μας έχει σε λίγα στιγμιότυπα την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Ωστόσο, δεν θέλει να μιλάει πολύ για αυτή και αποκάλυψε το λόγο.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Onlyfans δε τη δείχνω δωρεάν».

Τζούλια Αλεξανδράτου onlyfans εγκυμοσύνη