Γκριζομάλλης και ίδιος ο Θοδωρής - Φωτογραφίες του πατριού της Ελένης Μενεγάκη, Στέλιου Μισόκαλου

Αποκλειστικό υλικό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γκριζομάλλης και ίδιος ο Θοδωρής - Φωτογραφίες του πατριού της Ελένης Μενεγάκη, Στέλιου Μισόκαλου

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης καθώς μετά από τόσα χρόνια που κρατάει συντροφιά στους αγαπημένους της τηλεθεατές μέσα από την μεσημεριανή ζώνη δεν την λένε άδικα "η Βασίλισσα της τηλεόρασης" (δείτε εδώ πότε πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο MEGA).

Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, η ίδια πριν από χρόνια είχε αναφερθεί στο γεγονός πως είχε χάσει τον πατέρα της σε πολύ μικρή ηλικία.

Από την άλλη, η μητέρα της, Ζέτα προχώρησε στην ζωή της καθώς είναι μαζί με τον Στέλιο Μισόκαλο εδώ και 30 χρόνια. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους είχε απαθαντίσει σε βραδινή τους έξοδο το 2016 μαζί και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω είναι άκρως ταιριαστοί ο ένας με τον άλλον.

Αποκλειστικές φωτογραφίες με τον πατριό της Ελένης Μενεγάκη

Ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη
Πατριός και μητέρα της Ελένης Μενεγάκη
Φωτογραφία του πατριού της Ελένης Μενεγάκη

Εξωτερική/ Εσωτερικές φωτογραφίες: NDPPHOTO

Η άγνωστη αποκάλυψη για την μητέρα της - «Την παρακαλούσα και της έλεγα “μην μου το κάνεις”»

Μια συζήτηση αναφορικά με τους διάφορους τύπους των μαμάδων που παρουσιάζονται φέτος σε σειρές της τηλεόρασης άνοιξε το μεσημέρι της Τρίτης 15/2 η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της κατά την διάρκεια της εκπομπής της, λίγο μετά την αναφορά στην δολοφονία στην Κυψέλη.

Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια θυμήθηκε τη δική της μητέρα, την Ζέτα Μισόκαλου, η οποία πήγαινε στο σχολείο εν ώρα μαθήματος για να της δώσει το φαγητό της.

«Η μάνα είναι μάνα. Ο καθένας μας έχει υποστεί έναν βαθμό ντροπής, αν μπορώ να το πω έτσι. Εμένα η δικιά μου μάνα μέχρι τη Β’ δημοτικού ερχόταν και μου έδινε το αβγό μου. Ήταν στα κάγκελα. Ήμουν πολύ αδύνατη. Ντρεπόμουν αφόρητα που σκεφτόμουν “Χριστέ μου, τι άλλο να κάνω;”. Την παρακαλούσα και της έλεγα “μην μου το κάνεις”.

Μου απαντούσε “δεν με νοιάζει κανένας, θα φας το αβγό σου γιατί το έχεις ανάγκη”. Έπρεπε να δεις τα άλλα παιδάκια πώς με κοίταζαν. Αισθανόμουν ότι ήμουν θέμα συζήτησης εγώ και το αβγό μου» είπε η Ελένη Μενεγάκη.