Απρόοπτο περιστατικό σε συναυλία της Έλενας Παπαρίζου - Η αντίδραση της όταν μαύρισαν όλα στη σκηνή

«Εμείς βρίσκουμε τον τρόπο για λίγο… φως»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Απρόοπτο περιστατικό σε συναυλία της Έλενας Παπαρίζου - Η αντίδραση της όταν μαύρισαν όλα στη σκηνή

Η Έλενα Παπρίζου συνεχίζεi κανονικά την περιοδεία της, ωστόσο τα απρόοπτα φαίνεται πως είναι στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, όσο προετοιμασμένος είσαι για να φέρεις το καλύτερο αποτέλεσμα, κάποιες φορές δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας.

Αυτή τη φορά την ώρα που η γνωστή τραγουδίστρια είχε ανέβει στη σκηνή προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμά της, το ρεύμα είχε άλλη ιδέα καθώς "έπεσε" με αποτέλεσμα η Έλενα Παπαρίζου να τραγουδήσει acapella. Φυσικά, αυτό το περιστατικό δεν την στεναχώρησε ιδιαίτερα μιας και ήταν έτοιμη για όλα.

Από την άλλη, οι θαυμαστές της οι οποίες έδωσαν επίσης το παρών στη συναυλία προσπάθησαν να τραγουδήσουν μαζί της προκειμένου να την εμψυχώσουν. Έτσι, η Έλενα Παπαρίζου θέλησε να δημοσιεύσει το συγκεκριμένα στιγμιότυπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε επίσης εδώ στιγμιότυπο από τα ξεκινήματά της).

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου

Μεταξύ άλλων στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Και χωρίς ρεύμα εμείς βρίσκουμε τον τρόπο για λίγο… φως».

Τα μυστικά της Παπαρίζου για να σαγηνεύει τα πλήθη

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε συνέντευξη στο Marie Claire και ανάμεσα στα όσα δήλωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο κομμάτι της εξωτερικής της εμφάνισης αλλά και στην ανάγκη, που έχει να είναι ο εαυτός της.

Σε μια πολύ πρόσφατη φωτογραφία, που είδαμε την Παπαρίζου, είναι πραγματικά στα καλύτερά της, όπως είναι άλλωστε πάντα όταν κάνει live εμφανίσεις και ανεβαίνει στην πίστα. Αυτό, που εξήγησε όμως είναι, πως έχει και πιο απλές εκδοχές και πως δεν επιδιώκει να είναι sexy μιας και αυτό μπορεί να προκύψει και από τις πιο ατημέλητες στιγμές της.

Κάτι που σας φοβίζει;

Ότι η τεχνολογία θα μας κάνει απάνθρωπους. Είναι ένα μίσος που μεγαλώνει μέσα από το Ίντερνετ, μέσα από κακά σχόλια, κακά events... Γιατί η κακή είδηση προχωρά πολύ εύκολα. Δείτε πώς από το να δούμε π.χ. έναν αριστούχο μαθητή προτιμάμε να δούμε τη φασαρία στα Mad Awards.

Έλενα Παπαρίζου

Αναρωτιέμαι, δεν είναι κάποιες φορές πνιγηρό το brand name «Ελενα Παπαρίζου»; Το ότι πρέπει να εμφανίζεστε διαρκώς χαρούμενη, λαμπερή και σέξι;

Σέξι ή είσαι ή δεν είσαι, δεν έχει να κάνει με το πώς ντύνεσαι ή βάφεσαι. Σίγουρα δεν πατάω ένα κουμπί πριν βγω από το σπίτι για να γίνω σέξι. Γενικά, είμαι ένα κορίτσι των νοτίων προαστίων και κυκλοφορώ μονίμως με φόρμες, σαγιονάρες κ.λπ.

Αν κάποιος μου πει: «Εγώ περίμενα να είσαι αλλιώς», τον ρωτάω: «Γιατί εσύ είσαι και αλλιώς;». Είμαι ένας απλός άνθρωπος. Να σας πω κάτι; Γενικά δεν «παίζω», ζω. Είναι άλλο το να «παίζεις» ότι έχεις μια ζωή και άλλο το να ζεις τη ζωή σου.