Καμία σχέση με την τηλεόραση και τη μουσική - Με τι ασχολείται ο αδερφός της Δούκισσας, Νικήτας Νομικός

Μοιάζουν αρκετά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καμία σχέση με την τηλεόραση και τη μουσική - Με τι ασχολείται ο αδερφός της Δούκισσας, Νικήτας Νομικός

Η Δούκισσα Νομικού για όσους δεν το γνωρίζουν έχει έναν άκρως γοητευτικό αδερφό, τον Νικήτα με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, ο ίδιος βρίσκεται στα καλύτερά του μιας και είναι τρελά ερωτευμένος με την αγαπημένη του, Άννα Πρέλεβιτς.

Συγκεκριμένα, ο Νικήτας Νομικός είναι 32 ετών και έχει σπουδάσει στο Λονδίνο Ναυτιλιακά. Ασχολείται με αυτά και μάλιστα κάνει συχνά ταξίδια στο εξωτερικό λόγω της δουλειάς του.

Όπως θα δείτε και εσείς από την παρακάτω τους ανάρτηση τα δυο αδέρφια μοιάζουν ιδιαίτερα παρά το γεγονός πως η μια έχει κατάξνθο μαλλί ενώ από την άλλη ο Νικήτας είναι μελαχρινός.

Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Δούκισσας Νομικού

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

Εσωτερική φωτογραφία: Instagram/ Dutchess

«Ο Νικήτας είναι ο πατέρας των παιδιών μου»

Το πρωί της Πέμπτης 23/6, μετά την ανακοίνωση του γάμου τους, η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε στην Ελένη Μουστάκη και την εκπομπή «Mega Καλημέρα», λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νικήτα Νομικό.

«Δε σκέφτομαι το γάμο από μικρή, αλλά τον άνθρωπό μου τον έχω βρει. Ό,τι κι αν πω για τον σύντροφό μου είναι λίγο. Έχουμε κοινά θέλω και όνειρα. Μένουμε μαζί με το σύντροφό μου», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

«Δε θα έκανα κάτι τηλεοπτικό με το Νικήτα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, αν του το έλεγα θα γελούσε», ξεκαθάρισε, ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα. Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους», ανέφερε κλείνοντας η Άννα Πρέλεβιτς.