Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας - Το ρομαντικό ταξίδι της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού στη Σύμη

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας - Το ρομαντικό ταξίδι της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού στη Σύμη

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ζουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους καθώς πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσαν και επίσημα πως ετοιμάζονται να παντρευτούν (δείτε εδώ τη φωτογραφία και το μονόπετρο).

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, λίγο πριν ξεκινήσει εντατικά τις ετοιμασίες του γάμου, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στα ελληνικά νησιά. Ο τελευταίο προορισμός που επισκέφθηκαν ήταν η πανέμορφη Σύμη, ένα νησί πολύ ξεχωριστό, το οποίο όπως φαίνεται τους ξετρέλανε.

Η Άννα Πρέλεβιτς μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδκτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές της με τον αγαπημένο της.

Οι διακοπές του Νικήτα Νομικού και της Άννας Πρέλεβιτς στη Σύμη

Άννα Πρέλεβιτς Σύμη

«Ο Νικήτας είναι ο πατέρας των παιδιών μου»

Το πρωί της Πέμπτης 23/6, μετά την ανακοίνωση του γάμου τους, η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε στην Ελένη Μουστάκη και την εκπομπή «Mega Καλημέρα», λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νικήτα Νομικό.

«Δε σκέφτομαι το γάμο από μικρή, αλλά τον άνθρωπό μου τον έχω βρει. Ό,τι κι αν πω για τον σύντροφό μου είναι λίγο. Έχουμε κοινά θέλω και όνειρα. Μένουμε μαζί με το σύντροφό μου», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

«Δε θα έκανα κάτι τηλεοπτικό με το Νικήτα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, αν του το έλεγα θα γελούσε», ξεκαθάρισε, ενώ πρόσθεσε ότι «Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα. Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους», ανέφερε κλείνοντας η Άννα Πρέλεβιτς.