Αποκαλύφθηκε ο κρυφός θαυμαστής της Σίας Κοσιώνη στο πλατό του κεντρικού δελτίου στο ΣΚΑΪ

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε ο κρυφός θαυμαστής της Σίας Κοσιώνη στο πλατό του κεντρικού δελτίου στο ΣΚΑΪ

Η Σία Κοσιώνη το φετινό καλοκαίρι απόλαυσε τις διακοπές της καθώς πριν από λίγες ημέρες γύρισε και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μέσα από την τηλεοπτική συχνότηα του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης σημείωσε στην πρεμιέρα).

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία την βλέπουμε με πλάτη στο πλατό του δελτίου ειδήσεων.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Ξανθιά και σικάτη όπως η κόρη της - Η κούκλα μητέρα της Σίας Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, Κώστα Μπακογιάννη. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον Δήμο, ενώ ο Δήμαρχος Αθηνών έχει άλλα τρία παιδιά.

«Είμαστε μία μικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω», είχε πει η ίδια σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι το γραφείο της, είναι γεμάτο με φωτογραφίες της οικογένειάς της (δείτε το εδώ).

Η Σία Κοσιώνη ωστόσο είναι πολύ κοντά και με τους γονείς της οι οποίοι ήταν ανέκαθεν το στήριγμά της σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Η δημοσιογράφος, αν και δεν μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή, είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της υπέροχης μαμάς της.

«Η αγαπημένη λέξη της μαμάς μου ήταν το «πρόσεχε». Όσα περισσότερα «πρόσεχε» μου έλεγε τόσο περισσότερο κλώτσαγα. Και όσο περισσότερο κλώτσαγα τόσο περισσότερο πρόσεχα. Και αφότου έγινα μάνα, συνέχισε να μου λέει «πρόσεχε» και μάλιστα εις διπλούν. Να προσέχω εγώ και να προσέχω και τον εγγονό της.

Κι εγώ κλωτσάω εις διπλούν. Κι ενώ κλωτσάω εις διπλούν, προσέχω και εις διπλούν. Βέβαια, σιγά σιγά αρχίζω να παίρνω το αίμα μου πίσω, γιατί μεγαλώνει και καθώς μεγαλώνει της λέω κι εγώ να προσέχει. Και όσο της το λέω τόσο κλωτσάει. Αλλά είμαι σίγουρη πως όσο κλωτσάει τόσο περισσότερο προσέχει», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Σία Κοσιώνη.

Σία Κοσιώνη μαμά