«Δεν είναι δημοσιογράφοι, δεν είναι παρουσιαστές!» - Οι αιχμές της Μαριλούς Ρεπαπή για Χατζίδου και Παύλου

Η γνώμη της και οι προβληματισμοί της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν είναι δημοσιογράφοι, δεν είναι παρουσιαστές!» - Οι αιχμές της Μαριλούς Ρεπαπή για Χατζίδου και Παύλου

Λίγο πριν μας πουν την πρώτη καλημέρα τους μέσα από το πρωινό του Star, την γνώμη της για εκείνους εξέφρασε η Μαριλού Ρεπαπή, σε δηλώσεις της στην κάμερα του Open Weekend, το πρωί του Σαββάτου 3/9. Η γνωστή δημοσιογράφος, εξέφρασε τους προβληματισμούς της για το δίδυμο Ελένη ΧατζίδουΕτεοκλής Παύλου και η απάντησή της θα συζητηθεί.

Οι δηλώσεις της Μαριλούς Ρεπαπή

«Φέτος θα είμαι στη Μαρία Μπακοδήμου, μετά από ένα χρόνο αποχής μαζέψαμε τα κομμάτια μας και είμαστε μαζί. Εγώ ήθελα πολύ να είμαι με τη Μαρία από πάρα πολλά χρόνια. Ήθελα πολύ να τη γνωρίσω κατ’ αρχάς. Οπότε, μας ήρθε όλο μαζί πακέτο», είπε αρχικά η Μαριλού Ρεπαπή.

Όσον για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου απάντησε: «Δεν ξέρω, είναι κάτι που περιμένω να το δω. Δεν έχω ούτε κακή ούτε καλή γνώμη. Με προβληματίζει το κομμάτι ότι δεν είναι δημοσιογράφοι, δεν είναι παρουσιαστές. Φαντάζομαι ότι προβληματιστήκατε κι εσείς όταν το ακούσατε. Θα τους δούμε».

Φέτος θα την δούμε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου αποφάσισε να επιστρέψει στην μικρή οθόνη πιο δυναμικά από ποτέ μετά από την αποχώρησή της από το J2US όπου την βλέπαμε σε ρόλο κριτή. Ωστόσο, η ίδια είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στα επαγγελματικά της.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Real Life η ομάδα των προσώπων που θα πλαισιώνουν την Μαρία Μπακοδήμου στο ΣΚΑΪ σιγά σιγά αρχίζει και "κλειδώνει". Ανάμεσα στα πρόσωπα που αναμένεται να δούμε είναι η Μαριλού Ρεπαπή αλλά και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος όπου τον είχε δει την πρώτη χρονιά στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα.