Breakfast@Star: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τη συνεργασία με Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου

Έπεσαν οι υπογραφές...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Breakfast@Star: Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τη συνεργασία με Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό τα ηνία της εκπομπής Breakfast@Star αναλαμβάνουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με τους οποίους θα ξεκινάμε τα πρωινά μας στο Star. Το κανάλι κυκλοφόρησε σήμερα την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας με το ζευγάρι, ενώ αποκαλύφθηκαν και οι συνεργάτες της εκπομπής.

Υπήρχε βαθύς προβληματισμός στο κανάλι καθώς μετά τα περσινά νούμερα του διδύμου Παπίλα και Καρτέλια δεν ήταν σίγουρο το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή, ωστόσο διακόπηκε η συνεργασία με τους δύο παρουσιαστές. Η Ελίνα Παπίλα πάντως όταν ερωτήθηκε για το κόψιμο της εκπομπής φάνηκε ιδιαίτερα αμήχανη, καθώς περίμενε να συνεχιστεί.

Η ανακοίνωση του Star για τη συνεργασία με Χατζίδου και Παύλου

Ποιο είναι το μυστικό για το τέλειο breakfast; Κάποιοι προτιμούν τις αλμυρές γεύσεις, κάποιοι τις γλυκές. Άλλοι το θέλουν υγιεινό, άλλοι χορταστικό, άλλοι το κάνουν… αγγαρεία, άλλοι το κάνουν… ιεροτελεστία! Όλοι όμως συμφωνούν πως το τέλειο breakfast είναι ένα Breakfast@Star γεμάτο χαρά!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου από τον Σεπτέμβριο καθημερινά θα υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, θετική διάθεση, χαρούμενες σκέψεις, χαρούμενες πράξεις, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία!

Μαζί τους θα είναι οι δημοσιογράφοι Μαίρη Αργυριάδου και Λιλή Πυράκη, η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου, ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης και σε ρόλο – έκπληξη η ταλαντούχα ηθοποιός Ελένη Καστάνη!

Eλένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου υπέγραψαν με το σταρ

Το νέο τρέιλερ της εκπομπής

Στον αέρα βγήκε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την εκπομπή του Star, «Breakfast at Star» καθώς στο τιμόνι της παρουσίασης θα δούμε τον Ετεοκλή Παύλου με την σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου. Μάλιστα, οι δυο τους ηχογράφησαν ένα νέο τραγούδι για τους τίτλους αρχής της εκπομπής.

Μεταξύ άλλων, στο τρέιλερ φαίνεται ξεκάθαρα η ομάδα που έχει ανανεωθεί ριζικά τόσο μπροστά από τις κάμερες όσο και πίσω. Οι δύο μεταγραφές στο πάνελ είναι η Μαίρη Αργυριάδου που άφησε το πρωινό της Σίσσυς Χρηστίδου αλλά και η Λιλή Πυράκη που αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.