Θα είναι στο πλευρό της Χατζίδου και του Παύλου - Νικητής γνωστού ριάλιτι μαζί τους στο πρωινό του Star

Eίναι σχεδόν οριστικό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Θα είναι στο πλευρό της Χατζίδου και του Παύλου - Νικητής γνωστού ριάλιτι μαζί τους στο πρωινό του Star

Aν και φημολογούνταν έντονα, πλέον είναι επίσημο και με τη βούλα (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού) πως στα ηνία της πρωινής ζώνης του Star τη νέα σεζόν, θα βλέπουμε την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, οι οποίοι υπόσχονται να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές και να μας φτιάχνουν τα πρωινά μας.

Ωστόσο, αυτό που δεν έχει γίνει τελείως γνωστό, είναι όλη η παρέα με την οποία θα υποδέχονται τους τηλεθεατές, μιας και μας τους ανακοινώνουν έναν έναν, όπως την ταλαντούχα Ελένη Καστάνη.

Ακόμη μία προσθήκη στο Πρωινό Παύλου και Χατζίδου

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Real Life άλλο ένα πρόσωπ έκπληξη θα βρίσκεται καθημερινά στο πλάι των παρουσιαστών έχοντας την δική τους ενότητα. Ο λόγος για τον νικητή του MasterChef 4, Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος θα υποδέχεται τους τηλεθεατές μέσα στην κουζίνα της εκπομπής φτιάχνοντας λαχταριστές συνταγές!

Νιικητής γνωστού ριάλιτι μαζί τους στο πρωνό του Star

«Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει»

Το απόγευμα της Δευτέρας 1/8 έγινε γνωστή η είδηση πως το δίδυμο που θα αντικαταστήσει την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά στην πρωινή ζώνη του STAR είναι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Έτσι, οι δυο τους δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και θέλησαν να μοιραστούν λίγα λόγια με το κοινό τους, μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, γράφοντας για το νέο τους τηλεοπτικό βήμα, αλλά και όλα όσα θέλουν να προσφέρουν μέσα από αυτή τη συνεργασία. Μάλιστα, δεν πρόκειται για μία τυχαία φωτογραφία, αφού είναι τραβηγμένη από τη στιγμή που υπέγραφαν τα συμβόλαιά τους.

«Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει starchanneltv. Νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί σας.
Από τον Σεπτέμβριο καθημερινά θα σας σερβίρουμε θετική ενέργεια, ζωντάνια, μπρίο και τσαχπινιά (το τελευταίο κυρίως ο Ετεοκλης) στο Breakfast@star. Ανυπομονούμε», έγραψε χαρακτηριστικά το ζευγάρι.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου