Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

"Κλείδωσε" το πρόσωπο φωτιά στο STAR - Γνωστή ηθοποιός αναλαμβάνει την στήλη με τα ερωτικά

Δεν σας πάει ο νους

News 04.08.2022 08:00
Από Ίρις Βίλα

Πλέον είναι επίσημο πως στο πρωινό του STAR το δίδυμο που θα λέει την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές, θα είναι η Ελένη Χατζίδου μαζί με το Ετεοκλή Παύλου καθώς "έδωσαν" τα χέρια με τον σταθμό. Βέβαια, οι εκπλήξεις και ανατροπές μέχρι να βγουν στον αέρα αναμένεται να είναι πολλές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Ελένη Καστάνη είναι το πρόσωπο "φωτιά" η οποία πέρασε πρώτα από δοκιμαστικό στα μέσα του Ιουλίου καθώς θέλουν ειδική στήλη στην εκπομπή για την ίδια αφού την πιστεύουν αρκετά.

Η στήλη στην εκπομπή του STAR που θέλουν για την Ελένη Καστάνη

Ελένη Καστάνη

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ενότητα που αφορά σε σχέσεις όπου η ίδια θα έχει έναν ρόλο που θα συμβουλεύει μαζί με κάποιους ειδικούς την κάθε περίσταση. Φυσικά, δεν θα είναι η μόν η ενότητα καθώς θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμα και το χιούμορ της γνωστής ηθοποιού.

Αφήνει την Μενεγάκη και πάει στο STAR με Χατζίδου και Ετεοκλή - Θα ανακοινωθεί επίσημα από μέρα σε μέρα

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου είναι επίσημα το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι του [email protected] από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στην θέση της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά.

Η επίσημη ανακοίνωση από το STAR ανέφερε:

«Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβουν την παρουσίαση του καθημερινού, ψυχαγωγικού [email protected]. Θα υποδέχονται καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, θετική διάθεση, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία! Το Star καλωσορίζει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο δυναμικό του και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία!»

Το μόνο που μένει, είναι να ανακοινωθούν επίσημα και τα πρόσωπα που θα βρίσκονται μαζί στο πλατό. Μέχρι στιγμής, εκτός από την αστρολόγο Άση Μπήλιου, αναμένεται να δούμε συμφώνα με πληροφορίες κι ένα πρόσωπο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη, η οποία μετέφερε τα νέα της διεθνούς showbiz από το Λονδίνο όπου ζει τα τελευταία χρόνια με τον γιατρό σύζυγό της, Γιώργο Φραγκεσκάκη και τον γιο τους, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που βρισκόταν στο πλατό της Ελένης στην Αθήνα.

Αφήνει την Μενεγάκη και πάει στο STAR με Χατζίδου και Ετεοκλή

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει» - Τα πρώτα λόγια της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για την συνργασία τους με το STAR

"Λύγισε" η Ελένη Καστάνη με την σπάνια εξομολόγηση για την αυτοκτονία του πατέρα της - «Ήμουν η τελευταία που...»

Share