«Ένα παιδί αγράμματο από την πλατεία Ναυαρίνου!» - Απασφάλισε ο Θοδωρής Αθερίδης

Οι αφοπλιστικές του δηλώσεις

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ένα παιδί αγράμματο από την πλατεία Ναυαρίνου!» - Απασφάλισε ο Θοδωρής Αθερίδης

Πρώτος καλεσμένος για την φετινή σεζόν για το Χαμογέλα και Πάλι, ήταν ο ένας και μοναδικός Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος όπως πάντα έδωσε μία ειλικρινή συνέντευξη μιλώντας ξεκάθαρα για όλους και για όλα χωρίς να μασάει τα λόγια του (δείτε εδώ το εντυπωσιακό του σπίτι με την Καρύδη).

Ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δουλειά του και μίλησε για την πορεία του στον χώρο του θεάτρου αλλά και στην τηλεόραση.

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη

«Οι αθλητές είναι κάτι συγκεκριμένο, στην δική μας δουλειά και Όσκαρ να πάρεις σημαίνει απλώς ότι είσαι καλός. Όχι ότι είσαι καλύτερος από όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο ταλαντούχοι από εσένα και αυτό δεν το έχουν γευτεί. Η τύχη πιστεύει πως έπαιξε μεγάλο ρόλο καθώς ήταν τη σωστή στα σωστά μέρη. Η τύχη καθορίζει τα πράγματα σε ποσοστό 90%. Το πιο ισχυρό σημείο της καριέρας μου ήταν “Το Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς” αλλά και οι “Άγαμοι Θύτες”».

«Έχω γευτεί περισσότερα από όσα ονειρευόμουνα. Είμαι ένα παιδί από την πλατεία Ναυαρίνου, αγράμματο κι έγινα συγγραφέας θεατρικός, σκηνοθέτης θεατρικός, σκηνοθέτης κινηματογραφικός, σεναριογράφος, ηθοποιός», είπε επίσης ο Θοδωρής Αθερίδης.

"Έλιωσε" το Instagram με την ανάρτηση του για τα γενέθλια της Σμαράγδας Καρύδη

Είναι εδώ και αρκετά χρόνια σύντροφοι στη ζωή και πάντα αποτελούν ο ένας στήριγμα του άλλου, ενώ σε κάθε δήλωσή τους, αποτυπώνεται η τεράστια αγάπη και εκτίμηση που έχουν ο ένας για τον άλλον. Ο λόγος για την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη, οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να είναι όπως όλα δείχνουν ερωτευμένοι και αρκετά δεμένοι σαν ζευγάρι.

Ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην ευχηθεί χρόνια πολλά στην σύντροφό του, μιας και εχθές Τρίτη 9/8 είχε τα γενέθλιά της (δείτε εδώ την ανάρτησή της για την περίσταση), και έτσι θέλησε να μοιραστεί εκτός από τις σκέψεις του για αυτή τη μέρα, και μία πολύ τρυφερή κοινή τους φωτογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους, τρυφερή, ασπρόμαυρη φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Η τούρτα έχει μπαλοθιές; «Για πάντα Σμαραγδένια…» Γεννιέσαι ή γίνεσαι; Σαν σήμερα γεννήθηκες και κάθε χρόνο γίνεσαι ξανά και ξανά Σμαραγδένια».