"Τα πλάνα που έχουν βγάλει στο ίντερνετ..." - Τι διαψεύδει ο μάνατζερ του Trannou σχετικά με το τροχαίο

Όσα δήλωσε ο μάνατζερ του καλλιτέχνη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Αργά το βράδυ της Παρασκευής 2/9 έγινε γνωστό πως ο γνωστός τράπερ Trannos, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του και νοσηλεύτηκε σε κλινική των Αθηνών, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η υγεία του, αλλά για προληπτικούς λόγους.

Το πρωί του Σαββάτου 3/9 σε διευκρινήσεις για το τροχαίο προχώρησε ο μάνατζέρ του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση διότι ακούστηκαν διάφορα σενάρια.

Οι εξελίξεις με το τροχαίο του Trannou

«Ο Trannos είναι καλά τώρα. Το απόγευμα θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Λίγο έχει χτυπήσει τα πλευρά του, από τη ζώνη που φορούσε. Ήταν συνοδηγός. Τα πλάνα που έχουν βγάλει στο ίντερνετ από τροχαίο στη Βούλα δεν ισχύουν. Το τροχαίο έγινε κοντά στον Άγιο Στέφανο».

Ο Trannos ήταν μαζί με ακόμα τέσσερις φίλους του και σε μία στροφή το αμάξι ξέφυγε της πορείας του λόγω χωμάτων που υπήρχαν στο οδόστρωμα. Ο τράπερ φορούσε τη ζώνη ασφαλείας του. Δεν υπήρχαν άλλα οχήματα που να έχουν εμπλακεί στο τροχαίο» είπε κλείνοντας.

Εξελίξεις με την υγεία του Trannou μετά το τροχαίο

Σμπαράλια το πολυτελές αυτοκίνητο του μετά το τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Το βράδυ της Παρασκευής (2/8) ο γνωστός τράπερ Trannos όπως έγινε γνωστό ενεπλάκη σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της oδού Καλύμνου, ωστόσο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας notia.gr, το τροχαίο του γνωστού τράπερ σημειώθηκε σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που έχασε την τελευταίο του πνοή ο MadClip πριν από έναν χρόνο ακριβώς. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, το αυτοκίνητο είναι πλέον μια άμορφη μάζα ενώ στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα.

Από την άλλη, ο μάνατζερ του τράπερ επιβεβαίωσε με ανάρτησή του το Instagram το δυσάρεστο γεγονός και σημείωσε πως οι επόμενες εμφανίσεις του θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας.