«Δεν το πιστεύω ότι είναι ένας χρόνος!» - Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της Ζόζεφιν για τον χαμό του Mad Clip

Οι δηλώσεις της στις κάμερες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν το πιστεύω ότι είναι ένας χρόνος!» - Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της Ζόζεφιν για τον χαμό του Mad Clip

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που έφυγε από την ζωή μετά το τροχαίο, και αρκετοί ήταν οι φίλοι του που δημοσίευσαν στιγμές μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπαν λίγα λόγια για εκείνον. Ο λόγος για τον MadClip ο οποίος έσβησε άδικα στις 2/9 την περασμένη χρονιά.

Με αφορμή αυτή τη μέρα, και η Ζόζεφιν σε δηλώσεις της θέλησε να μιλήσει για εκείνον, ενώ μάλιστα αποκάλυψε αν διατηρεί ακόμη σχέσεις με την οικογένειά του.

Τα συγκινητικά λόγια της Ζόζεφιν

«Ο Peter είναι λες και δεν έχει φύγει, είναι μαζί μας ήταν πολύ φίλος μου και σήμερα κλείνει ένα χρόνο δεν το πιστεύω ότι είναι ένας χρόνος είναι απίστευτο αυτό που έχει συμβεί αλλά είναι μέσα στην καρδιά μου ήταν πολύ δίπλα μου είχαμε και ένα τραγούδι και τον αγαπώ πολύ. Μιλάω με την πρώην κοπέλα του την Αρετή, την αδελφή του την Άσπα. Είχαμε γενικά πολύ καλές σχέσεις».

Όλη η αλήθεια για την προσωπική ζωή της

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Παρασκευής 2/9 και αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα, σχετικά με την καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ωστόσο αισθάνεται ήδη ευλογημένη για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα.

Δυστυχώς, όμως, όσο καλά κι αν πηγαίνουν τα επαγγελματικά της, στην προσωπική της ζωή αποκάλυψε πως είναι μόνη, αν και λίγο διάστημα πριν δήλωσε τρελά ερωτευμένη.

«Θα ήθελα πολύ να εκπροσωπήσω τη χώρα μας, την Ελλάδα αλλά είναι λίγο αυστηροί εκεί. Αν έρθει η πρόταση τότε ναι. Δεν θα ήθελα να πάω με τη Γερμανία, αλλά μόνο με την Ελλάδα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε με αφορμή το γεγονός πως το πρόσωπό της προυσιάστηκε στην Times Square: «Έχουν γίνει πολύ όμορφα πράγματα φέτος. Είμαι πολύ ευλογημένη μπορώ να πω».

Όσον αφορά το εάν βρίσκεται σε σχέση αυτή την περίοδο, ανέφερε: «Ότι έχει ένας άνθρωπος, πάντα του λείπει κάτι άλλο. Όταν δεν είχα λεφτά, μου έλειπε κάτι άλλο. Πλέον που βγάζω τα χρήματά μου, μου λείπει η αγάπη, ο χρόνος με την οικογένειά μου. Κάτι σταθερό τελοσπάντων. Μετά από 55 συναυλίες που έχω κάνει δεν υπάρχει χρόνος για σχέση. Δεν έχω δει καν το σπίτι μου».

Και κατέληξε: «Έχω μια συνεργασία με τον Snik, είναι πολύ ωραίο dance τραγούδι και πιστεύω θα το αγαπήσει ο κόσμος».