Δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της - Η ανάρτηση της Φουρέιρα για τον 1 χρόνο από τον θάνατο του Mad Clip

Ήταν φίλοι και συνεργάτες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της - Η ανάρτηση της Φουρέιρα για τον 1 χρόνο από τον θάνατο του Mad Clip

Ένας χρόνος πέρασε από τη μοιραία ημέρα, που ο Μad Clip στις 2/9/2021 τράκαρε με το αυτοκίνητό του στη Βουλιαγμένης βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο, βυθίζοντας αυτόματα σε μεγάλη θλίψη, οικογένεια, συνεργάτες, αλλά και το κοινό του.

Την Παρασκευή 2/9 είναι η επέτειος για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του τράπερ και έτσι οι αναρτήσεις στη μνήμη του δεν είναι λίγες. Μετά την πολύ συγκινητική, που έκανε η αδερφή του Άσπα, μια αντίστοιχα συγκινητική ανάρτηση έκανε και η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram από κοινή τους εμφάνιση στην πίστα.

H ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τον έναν χρόνο που έχει φύγει από τη ζωή ο Mad Clip

«Ένας χρόνος χωρίς εσένα».

Φουρέιρα - Mad clip

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: foureira - Instagram

Τα δάκρυα της Φουρέιρα για την απώλεια του τράπερ

Τα MAD VMA 2022 προβλήθηκαν στις 1/7 στο MEGA, και μετά την εντυπωσιακή έναρξη του Θέμη Γεωργαντά και της Κόνι Μεταξά, ξεκίνησαν τα live act αλλά και οι βραβεύσεις.

Ένα από αυτά αφορούσε το καλύτερο Βίντεο Κλιπ της χρονιάς το οποίο κέρδισε το «Μπορεί» του Mad Clip και της Ελένης Φουρέιρα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχτηκε την Φουρέιρα αλλά και την Άσπα, την αδερφή του αδικοχαμένου τράπερ.

Η δεύτερη θέλησε φανερά συγκινημένη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την αγάπη που έδειξε στον αδερφό της, ενώ το ίδιο έκανε αμέσως μετά και η Ελένη Φουρέιρα.

«Είναι μεγάλη η τιμή μου που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους του αδελφού μου. Με τη σκληρή του δουλειά και όλη την αγάπη την δική σας, που τον στηρίξατε σε όλη αυτή την πορεία του, έφτασε ως εδώ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη Φουρέιρα, στον Γιώργο Μπενιουδάκη που έκανε το βίντεο κλιπ μαζί με όλη την ομάδα του, στην Panik Records και αυτό το βραβείο είναι για σένα αδελφέ μου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» είπε η Άσπα.

Τον λόγο πήρε αμέσως μετά η Ελένη Φουρέιρα: «Όταν βλέπω την Άσπα κάτι παθαίνω… Συγνώμη που συγκινήθηκα, δεν το ήθελα καθόλου, το ορκίζομαι αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία μου. Την Panik Records, τον Γιώργο Αρσενάκο, την Λία Παπαδοπούλου, τον Γιώργο Μπενιουδάκη τον σκηνοθέτη. Να πω ένα ευχαριστώ στον Μάριο Ψιμόπουλο και τον Sky που γράψαμε μαζί αυτό το τραγούδι, αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στη μανούλα σου που με έκανε ευτυχισμένη και γνώρισα αυτό τον άνθρωπο που λέγεται Mad Clip. Ίσως ένας από τους καλύτερους, πιο γλυκούς, πιο ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Θα είσαι πάντα εδώ, σε αγαπώ πολύ».