Χαμογελαστοί και σφιχτά αγκαλιασμένοι - Η συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε η αδερφή του Mad clip για την επέτειο θανάτου του

Μια γλυκιά ανάμνηση από τα παιδικά τους χρόνια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Χαμογελαστοί και σφιχτά αγκαλιασμένοι - Η συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε η αδερφή του Mad clip για την επέτειο θανάτου του

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα από το φριχτό τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης που κόστισε τη ζωή στον αγαπημένο τράπερ Mad Clip. Πολλοί είναι αυτοί που από το πρωί σπεύδουν να κάνουν αναρτήσεις για να του εκφράσουν την αγάπη τους, μεταξύ των οποίων και η αδερφή του Άσπα Αναστασοπούλου που δημοσίευσε μια πολύ συγκινητική φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία.

Ακολούθησαν φίλοι, θαυμαστές αλλά και καλοί του συνεργάτες, όπως ο καλός του φίλος FY με τον οποίο είχαν βγάλει και κομμάτια μαζί, που πέρα από το γεγονός ότι μίλησε για τη στεναχώρια του για τη μεγάλη αυτή απώλεια, ξέσπασε κατά των αρχών για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο της πρωτεύουσας και προκαλεί ατυχήματα.

Η τρυφερή φωτογραφία της Άσπας και του MadClip από την παιδική τους ηλικία

Τους βλέπουμε μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο χαμογελαστούς και σφιχτά αγκαλιασμένους, σε μια στιγμή του παρελθόντος που με τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό μέλλον που επιφύλασσε η μοίρα.

Η Άσπα με τον Μαντ κλιπ σε μια φωτογραφία από τα παλιά

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: AspaOfficial και Madclip instagram / εσωτερικής AspaOfficial

Αυτό είναι το τραγούδι που ετοίμαζαν μαζί και το κυκλοφόρησε

Στις 28/6 κυκλοφόρησε ένα τραγούδι μεγάλης συναισθηματικής αξίας για όλους με τραγουδιστές τον Mad Clip και την αδερφή του, Άσπα. Συγκεκριμένα, ο αδικοχαμένος τράπερ ηχογράφησε πέρσι το καλοκαίρι το εν λόγω τραγούδι, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα ως φόρος τιμής.

«Το “Oh No” είναι ένα τραγούδι πολύ σημαντικό για εμένα αφού είναι σε συνεργασία με τον αδερφό μου! Θυμάμαι το ηχογραφήσαμε πέρσι και ανυπομονούσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας από την πρώτη στιγμή!

Για ‘σένα αδερφέ μου… «πάμε να τους πάρουμε όλα» όπως έλεγες και εσύ», είπε χαρακτηριστικά η Άσπα, η οποία μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον αδερφό της στα φετινά MAD VMA.