Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Fy - Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Mad Clip ''έσπασε'' τη σιωπή του

Που έριξε ευθύνες;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Fy - Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Mad Clip ''έσπασε'' τη σιωπή του

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε την Παρασκευή 2/9 από τον θάνατο του Μad Clip και τόσο επώνυμοι φίλοι του όσο το κοινό, που τον λάτρεψε κάνουν στα social media αναρτήσεις αγάπης για το πρόσωπο του τράπερ

Εκτός από την αδημοσίευτη φωτογραφία, που κυκλοφόρησε λίγο πριν γίνει το τροχαίο, την ίδια ημέρα με μια σειρά από βίντεο στο instagram είδαμε τον Fy να κάνει ένα ξέσπασμά.

Εκτός από το ότι του λείπει ο φίλος του, ο τράπερ δε μπορεί να διανοηθεί το γεγονός, πως ο Δήμος δεν έχει μεριμνήσει να πάρει μέτρα για τον δρόμο, που έγινε το μοιραίο τροχαίο, με αποτέλεσμα να προβλέπει πως θα γίνουν και άλλα αντίστοιχα συμβάντα.

Το ξέσπασμα του FY έναν χρόνο μετά από τον θάνατο του Mad Clip

«Ένας χρόνος από την επέτειο που έφυγε ο μεγαλύτερος μάγκας που έχει περάσει ποτέ από το ελληνικό rap game και εσείς δεν έχετε κάνει κάτι εκεί στη στροφή, στη Βουλιαγμένη που έφυγε. Ούτε μπάρες δεν έχετε βάλει, ούτε τα μπεκ που ποτίζουν τον δρόμο δεν έχετε κλείσει.

Έφυγε τόσο αδικοχαμένα και αφήνετε να φύγουν και άλλα άτομα σαν τον Mad ακόμα πιο άδικα. Που έχουν φύγει ήδη εκεί πέρα. Πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό».

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

Τι ήταν αυτό που έλεγε ο τράπερ στην αδερφή του, πριν φύγει από τη ζωή

Για τον αδικοχαμένο αδερφό της, Mad Clip, μίλησε το πρωί της Κυριακής 9/5 η Άσπα στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, η οποία έχει καταφέρει να σημειώσει τεράστια επιτυχία με το τραγούδι της. Η ίδια αναφέρθηκε φυσικά στον θάνατο του αδερφού της αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως ο θάνατός του ήταν αυτός που την κινητοποίησε στο να κυνηγήσει το όνειρό της.

«Σίγουρα θέλω κάποια στιγμή να κυκλοφορήσω το τραγούδι που είχαμε ηχογραφήσει με τον αδερφό μου. Έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα αυτό το τραγούδι. Ο αδερφός μου πάντα μου έλεγε να κυνηγήσω την καριέρα μου στη μουσική. Πίστευε πάρα πολύ σε εμένα. Είχαμε σκεφτεί να το ξεκινήσουμε μαζί, να με βοηθήσει και εκείνος αλλά δυστυχώς έτσι όπως ήρθαν τα γεγονότα, δεν προλάβαμε.

Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να τον κάνω περήφανο όπως έκανε κι εκείνος εμένα τόσα χρόνια. Τη σκέφτομαι τη σύγκριση μαζί του και με φοβίζει κάποιες φορές γιατί ο αδερφός μου ήταν τεράστιος καλλιτέχνης και είχε 100 κιλά προσωπικότητα. Ο θάνατος του αδερφού μου με κινητοποίησε γιατί είδα συμβαίνουν πράγματα απρόοπτα, που δεν τα περιμένει κανείς και δεν τα έχουμε προγραμματίσει και είπα ότι θα το κυνηγήσω.

Θυμάμαι να μου λέει, “νιώθεις σταρ; Πρέπει να νιώθεις σταρ και να πιστεύεις στον εαυτό σου”. Θυμάμαι τα πρώτα του βήματα. Τον πρώτο καιρό με τη μητέρα μου τον είχαμε περάσει για παλαβό. Είχε τόση αυτοπεποίθηση στη σκηνή, από το πρώτο του Live ακόμα που είχε 20 άτομα. Ο κόσμος δεν ήξερε ότι είναι αδερφός μου γιατί δε μου άρεσε να το διαφημίζω και να εκμεταλλευτώ το όνομά του» δήλωσε η η Άσπα για τον Mad Clip.

TAGS