Mad VMA 2022: «Εγώ έτσι νιώθω» - Η Άσπα μιλά για τον Mad Clip έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Παρέλαβε βραβείο για εκείνον μαζί με την Ελένη Φουρέιρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mad VMA 2022: «Εγώ έτσι νιώθω» - Η Άσπα μιλά για τον Mad Clip έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Οι τραπ σκηνή έκλεψε όλα τα βλέμματα στα Mad Video Music Awards 2022, καθώς ξέσπασε ένας άγριος καυγάς ανάμεσα στον Light και τον Snik. Όμως πριν γίνουν όλα αυτά η Άσπα, αδερφή του Mad Clip είχε μιλήσει από καρδιάς για εκείνον, περίπου ένα χρόνο μετά τον θάνατό του.

Η Άσπα μιλά για τον Mad Clip

«Σίγουρα μου λείπει, αλλά είναι πάντα μαζί μου και τον κουβαλάω συνεχώς μέσα μου, οπότε και σήμερα είναι σαν να είναι εδώ, εγώ έτσι το νιώθω. Σίγουρα σε αυτόν αφιερώνω την σημερινή μου εμφάνιση», δήλωσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Λίγα λεπτά μετά ανέβηκε στην σκηνή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και για να παραλάβουν ένα βραβείο και πραγματικά τα λόγια της ήταν παραπάνω από συγκινητικά.

Καταιγισμός σχολίων στο Twitter για τα MAD VMA

Το Twitter το βράδυ της Τετάρτης 23/6 ήταν εκεί, για να κρίνει και να κατακρίνει τις σκηνές ντροπής που σημειώθηκαν στη διάρκεια των MAD VMA 2022, όταν ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα σε Snik και Light, και τρομοκρατημένοι οι παρευρισκόμενοι άρχισαν πανικόβλητοι να εγκαταλείπουν το σημείο από φόβο μην τους "πάρει" η μπάλα, ωστόσο κάποιοι όπως η Ρούλα Κορομηλά, τραυματίστηκαν.

Οι χρήστες αποθέωσαν την Έλενα Παπαρίζου για την απόφασή της να αποχωρήσει από τα βραβεία, με τους σχολιαστές να καταγγέλλουν παράλληλα τα όσα συνέβησαν, σκηνές δηλαδή που όχι μόνο δεν θυμίζουν μία μουσική βραδιά αλλά ρινγκ αγώνα, ενώ τα πυρά τους "έριξαν" και για διάφορους παράγοντες της μουσικής βιομηχανίας όπως ο Γιώργος Αρσενάκος.