MAD VMA 2022: Η εντυπωσιακή είσοδος Γεωργαντά - Μεταξά και η έναρξη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Φαντασμαγορικό το πλατό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MAD VMA 2022: Η εντυπωσιακή είσοδος Γεωργαντά - Μεταξά και η έναρξη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Τα MAD VMA 2022 προβάλλονται απόψε 1/7 στο MEGA, ωστόσο αρκετά πλάνα έχει αποφασίσει το κανάλι να κόψει στο μοντάζ, καθώς είχε σημειωθεί άγριος ξυλοδαρμός ανάμεσα σε Snik kai Light κι έτσι κάθε πλάνο τους στη διοργάνωση δεν πρόκειται να προβληθεί.

Στη έναρξη ο Θέμης Γεωργαντάς και η Κόνι Μεταξά καλωσόρισαν το κοινό, με την δεύτερη να ήταν απλά απαστράπτουσα. Μάλιστα, το έναυσμα της βραδιάς το έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τη νικήτρια του The Voice, Άννα Αργυρού και ερμήνευσαν το song theme της 19ης διοργάνωσης Look at the sky.

Η έναρξη των MAD VMA 2022

Οι νικητές της μεγάλης βραδιάς

Είναι αλήθεια πως την απονομή των Mad VMA 2022 θα τη θυμόμαστε για την άγρια συμπλοκή μεταξύ Snik και Light που είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμούς, διακοπές αλλά και αποχωρήσεις καλλιτεχνών, όπως της Έλενας Παπαρίζου, που εκείνη την ώρα θα την βράβευαν για την Καλύτερη Μπαλάντα. Ωστόσο έχουμε να σας παρουσιάσουμε και αναλυτικά τους νικητές ανά κατηγορία παρ' ότι και ο ίδιος ο κόσμος δεν είχε τον ενθουσιασμό ης έναρξης μετά τα σκηνικά που έγιναν.

Υπενθυμίζεται πως μετά τα επεισόδια μεταξύ των δύο τράπερ και των αντρών της προσωπικής τους ασφάλειας, η παραγωγή των βραβείων και το mega εξέδωσαν σκληρές ανακοινώσεις, όπου καταδίκασαν απερίφραστα τη βία και απέκλεισαν μάλιστα όσους ενεπλάκησαν στον καυγά από τους παρευρισκόμενους. Παρ όλα αυτά τόσο ο Light με μηνύματα που δημοσίευσε όσο και η Παλιοσπύρου, άφησαν αιχμές για τη στάση της παραγωγής και τον τρόπο που περιφρούρησε την τελετή.

Tα βραβεία καλύτερο urban/hip hop βίντεο και καλύτερο urban/hip hop track δεν απονεμήθηκαν μετά τα επεισόδια.