Το βίντεο της Σπυροπούλου από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού της με τον Σταθοκωστόπουλο - Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ

Πλέον δεν κρύβεται ούτε με φαρδιά ρούχα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το βίντεο της Σπυροπούλου από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού της με τον Σταθοκωστόπουλο - Η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πολύ

Εδώ και δυο χρόνια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει έναν όμορφο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου τον οποίο θα "σφραγίσουν" με την γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Η παρουσιάστρια διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει καθόλου για την εγκυμοσύνη, παρόλο που ποτέ δεν έκρυψε τη σχέση τους, αφού επιθυμία τους είναι να κρατήσουν αυτή την όμορφη και πολύ ευαίσθητη στιγμή μόνο για τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μπορεί πρόσφατα να τσακώθηκα η Κωνσταντίνα με follower της που την έκραξε που κρύβει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, ωστόσο, καθαρή απάντηση δεν έδωσε. Προτιμά και στις δημόσιες εξόδους της να φοράει κυρίως φαρδιά αέρινα ρούχα που λίγο καλύπτουν την κοιλίτσα της, έτσι ώστε να μην πέφτουν αδιάκριτα βλέμματα πάνω της.

Το βίντεο της Σπυροπούλου με στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου λίγο πριν βγει για φαγητό σε ένα από τα εστιατόρια που έχει ο σύντροφος της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ολόσωμο βίντεο φορώντας ένα φαρδύ πουκάμισο, ωστόσο, η κοιλίτσα της πλέον είναι δύσκολο να κρυφτεί.

Παντρεύονται πριν γίνουν γονείς;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει βγει να διαψεύσει τίποτα, βέβαια είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της κάτι που είναι αφύσικο να κρύψει (τρανό παράδειγμα οι φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα).

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έτσι, μετά την είδηση της εγκυμοσύνης το ζευγάρι αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να αλλάξουν και σπίτι μιας και η οικογένειά τους θα μεγαλώσει. Βέβαια, κάτι άλλο που μένει είναι ο πολυπόθητος γάμος του ζευγαριού. Η "έκπληξη" της εγκυμοσύνης άλλαξε τα σχέδια τους καθώς ήθελαν ο γάμος τους να γίνει σε ένα νησί μαζί με τις οικογένειές τους και λίγους καλούς φίλους.

Προκειμένου όμως το παιδί τους για να πάρει με το νόμο αυτόματα το όνομα του πατέρα όταν γεννηθεί, πρέπει οι δυο τους να είναι παντρεμένοι. Με αυτόν τον τρόπο θα πραγματοποιηθεί ένας πολιτικός γάμος λίγο πριν φύγει το 2022 στο δημαρχείο της Γλυφάδας, τον τόπο κατοικίας τους σύμφωνα με το ένθετο «Secret».