"Δυστυχώς, αν και έκανα..." - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Η δημόσια έκκλησή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα, αυτή τη περίοδο η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μια ανάσα πριν επιστρέψει και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Αυτή τη φορά, η ίδια θέλησε να κάνει μια δημόσια έκκληση καθώς αναφέρθηκε πως θέλει τα ξωκλήσια να παραμένουν ανοιχτά σε αντίθεση με εκείνο που είδε στη Σκύρο.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

«Αγαπώ τα ξωκλήσια που βρίσκονται πάντα στα πιο όμορφα σημεία! Όταν ήμουν μικρή και πηγαίναμε στο χωριό με τους γονεις μου, η μαμά μου συχνά πυκνά με έστελνε στην εκκλησία να ανάψω τα καντήλια και να λιβανίσω. Μου άρεσε θυμάμαι αυτή η διαδικασία και κυρίως απολάμβανα την ησυχία που έχει ένα τέτοιο μέρος χωρίς λειτουργία και κόσμο.

Ένιωθα μια ασυνήθιστη γαλήνη! Από τότε μάλλον θα μου κόλλησε και όταν βλέπω ξωκλήσι θέλω να μπω και να κάνω όλη τη διαδικασία… Έλα όμως που πλέον τα ξωκλήσια (και οι εκκλησίες) είναι κλειστά. Και καλά οι εκκλησίες να το καταλάβω. (Που δεν το καταλαβαίνω).

Αλλά τα ξωκλήσια;; Γιατί; Το συγκεκριμένο είναι το ξωκλήσι του Αγίου Ερμολάου σε μια βραχονησίδα μόνο του.
Στην Σκύρο! Πανέμορφο! Δυστυχώς, αν και έκανα μισή ώρα κουπί, δεν το είδα μέσα. Κάθισα όμως αρκετά έξω, γιατί είχε πανέμορφη θέα! Αυτά. Παρακαλώ αφήστε τα ξωκλήσια ανοιχτά!».

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

Εσωτερική φωτογραφία: zeta_makripoulia_official

Πήρε τα βουνά η Ζέτα Μακρυπούλια - Με μαύρο μαγιό και χρωματιστά αθλητικά πάνω στα βράχια

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία γυναίκα που ξέρει να περνάει καλά. Αυτό το καλοκαίρι το πέρασε ταξιδεύοντας σε διάφορα μέρη τα οποία δεν αποκάλυψε, καθώς γενικότερα της αρέσει να κρατάει ένα μυστήριο όσον αφορά τη ζωή της, και, ενώ συνήθως βρισκόταν κοντά σε κάποια παραλία, αυτή τη φορά αποφάσισε να πάρει τα βουνά.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 21/8 δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από την ώρα που έκανε πεζοπορία, φορώντας ένα μαύρο μαγιό και ένα χακί σορτσάκι, δείχνοντας το αψεγάδιαστο κορμί που έχει στα 44 χρόνια της. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα και φορούσε χρωματιστά αθλητικά, ενώ το χαμόγελό της "έκλεβε" από την μαγική θέα.

"Καλοκαίρι και πεζοπορία! Ας πάρουμε λίγο τα βουνά προς τα πάνω… Έτσι για να δούμε την μεγαλύτερη εικόνα!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Ζέτα Μακρυπούλια - Βουνό

Ζέτα Μακρυπούλια - μαγιό

Ζέτα Μακρυπούλια