Χαζομπαμπάς ο Κώστας Μπακογιάννης - Δεν άφηνε λεπτό τα χέρια του από τον γιο του, Δήμο στην βόλτα τους

Οι τρυφερές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χαζομπαμπάς ο Κώστας Μπακογιάννης - Δεν άφηνε λεπτό τα χέρια του από τον γιο του, Δήμο στην βόλτα τους

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του στους διαδικτυακούς του φίλους (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την οικογενειακή βόλτα τους).

Αυτή τη φορά, ο Δήμαρχος Αθηναίαων μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram όπου πόζαρε παρέα με τον μικρό του γιο, Δήμο. Συγκεκριμένα, οι δυο τους έκαναν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή το φεστιβάλ βιβλιόυ.

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη μαζί με τον μικρό του γιο

«Αγαπημένη συνήθεια, κάθε χρόνο, η βόλτα στο φεστιβάλ βιβλίου. Φέτος ο θεσμός συμπληρώνει 50 χρόνια προσφοράς στον πολιτισμό. Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την εμπειρία του διαβάσματος ενός βιβλίου. Στο Ζάππειο, μέχρι 18 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να το επισκεφθείτε.».

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Σίας Κοσιώνη με τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη

Η Σία Κοισώνη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη και το Glow, μιλώντας για την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στο γιο της που λατρεύει αλλά και στη σχέση της με τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη - δείτε πως γνωρίστηκαν.

Όπως αποκάλυψε, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία ήθελε πολύ να φύγει προκειμένου να καλύψει το ρεπορτάζ, ωστόσο, αυτό που την κράτησε πίσω ήταν ο γιο της.

«Σαφώς είναι δύσκολο όταν έχεις παιδιά, γι’ αυτό και θα δείτε ότι οι περισσότερες ανταποκρίτριες δεν έχουν. Προσωπικά, ήμουν σαν το θηρίο στο κλουβί, από τη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος. Η πρώτη μου φυσική παρόρμηση, και το λέω με ειλικρίνεια, ήταν να πάω, το εξομολογήθηκα και στον Κώστα (σ.σ. Μπακογιάννη), αλλά μετά σκέφτεσαι εάν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό στο παιδί σου και στην οικογένειά σου.

Σκέφτεσαι ότι λόγω παρόρμησης και επαγγελματικής διαστροφής, αν σου συμβεί το οτιδήποτε, ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει χωρίς τη μητέρα του. Αυτό με φρέναρε» εξομολογήθηκε.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης παιδιά

Όπως ανέφερε, έχει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά του συζύγου της, αφού τα νιώθει σαν δικά της, ενώ εξομολογήθηκε επίσης πως δεν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί.

«Δε μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω.

Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής».