Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Tranno μετά το τροχαίο - Οι πρώτες του δηλώσεις

«Θέλει προσοχή ο δρόμος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Tranno μετά το τροχαίο - Οι πρώτες του δηλώσεις

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 3/9 έγινε γνωστή η είδηση πως ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όπως φαίνεται ο γνωστός τράπερ είναι πολύ καλά στην υγεία του καθώς το πρωί της Κυριακής (4/9) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μάλιστα, παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι όπου τοποθετήθηκε για το τροχαίο».

Οι δηλώσεις του Trannou μετά από το ατύχημά του

«Όλα εντάξει, όλα καλά. Άλλο ήταν το ατύχημα στη Βούλα κι άλλο το δικό μου. Θέλει προσοχή ο δρόμος, εγώ ήμουν συνοδηγός. Ποτέ δεν ξέρεις. Όλοι είναι καλά, όλοι είμαστε καλά. Λίγο έχω τα πλευρά μου από τη ζώνη, πρέπει πάντα να φοράμε ζώνη. Προφανώς και ανησύχησαν οι δικοί μου άνθρωποι».

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

Τι διαψεύδει ο μάνατζερ του Trannou σχετικά με το τροχαίο

Αργά το βράδυ της Παρασκευής 2/9 έγινε γνωστό πως ο γνωστός τράπερ Trannos, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του και νοσηλεύτηκε σε κλινική των Αθηνών, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η υγεία του, αλλά για προληπτικούς λόγους.

Το πρωί του Σαββάτου 3/9 σε διευκρινήσεις για το τροχαίο προχώρησε ο μάνατζέρ του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση διότι ακούστηκαν διάφορα σενάρια.

«Ο Trannos είναι καλά τώρα. Το απόγευμα θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Λίγο έχει χτυπήσει τα πλευρά του, από τη ζώνη που φορούσε. Ήταν συνοδηγός. Τα πλάνα που έχουν βγάλει στο ίντερνετ από τροχαίο στη Βούλα δεν ισχύουν. Το τροχαίο έγινε κοντά στον Άγιο Στέφανο».

Ο Trannos ήταν μαζί με ακόμα τέσσερις φίλους του και σε μία στροφή το αμάξι ξέφυγε της πορείας του λόγω χωμάτων που υπήρχαν στο οδόστρωμα. Ο τράπερ φορούσε τη ζώνη ασφαλείας του. Δεν υπήρχαν άλλα οχήματα που να έχουν εμπλακεί στο τροχαίο» είπε κλείνοντας.

Εξελίξεις με την υγεία του Trannou μετά το τροχαίο