Εξαφανισμένος από τα φώτα της δημοσιότητας ο παπά Θεόκλητος από τη σειρά "Αγάπης Μαχαιριά" - Πού είναι σήμερα

Έτσι είναι σήμερα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εξαφανισμένος από τα φώτα της δημοσιότητας ο παπά Θεόκλητος από τη σειρά

Ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες στη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά» όπου προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2006 μέσα από την τηλεοπτικιή συχνότητα του ΑΝΤ1 ήταν του παπά Θεόκλητου ή κοινώς Γιάννη Καρατζογιάννη καθώς συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Να τονίσουμε πως στον συγκεκριμένο ρόλο, ήταν παιδικός φίλος του Γιάννη Λεβεντογιάννη ή αλλιώς του «Φονιά», ο οποίος ήταν από τους βασικούς υπεύθυνους για την κόντρα Σταματάκηδων και Λεβεντογιάννηδων, ενώ προσπαθούσε ως ιερέας και σεβαστό πρόσωπο του χωριού να κρατήσει τις ισορροπίες.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει φανερά να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, την τελευταία φορά, που εθεάθη, είχε κρατήσει τα γένια του, αλλά είχε κουρέψει ελαφρώς τα μαλλιά του, Από την άλλη, ένας ακόμη ηθοποιός ο οποίος είναι αγνώριστος πλέον είναι και ο ο "Μπαλαφούτης" από την «Πολυκατοικία»

Έτσι είναι σήμερα ο παπά Θεόκλητος από τη σειρά, "Αγάπης Μαχαιριά"

Έτσι είναι σήμερα ο παπά Θεόκλητος

Εσωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

Κατάξανθη με έντονα φρύδια - Πως είναι σήμερα η μικρή "Όλια" από τη σειρά Λένη

Θυμάστε την μικτή χαριτωμένη Όλια, από την επιτυχημένη σειρά του Mega, "Λένη", με την Κάτια Δανδουλάκη; Πώς είναι σήμερα άραγε η κατά κόσμον Δήμητρα Δουμένη και με τι ασχολείται; Διαβάστε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr