Ηχηρή ανακοίνωση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Πρώην συνεργάτης της επιστρέφει στο Happy Day

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ηχηρή ανακοίνωση από την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Πρώην συνεργάτης της επιστρέφει στο Happy Day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναμένεται να κάνει αύριο (5/9) πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA με την εκπομπή «Happy Day» και όπως είναι λογικό ανυπομονεί για το καθιερωμένο της ραντεβού με τους τηλεθεατές (δείτε εδώ το trailer της εκπομπής της).

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που παραχώρησε στη κάμερα του Open Weekend αναμένεται να δούμε να επιστρέφει και πάλι στην εκπομπή πρώην συνεργάτης της. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Σατσίδη.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Καλή αρχή, καλή σεζόν με υγεία, με καλές προοπτικές, με χαρούμενες ειδήσεις. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι για όλους μας πιο αρμονική, πιο ευτυχισμένη και πιο γενναιόδωρη. Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις εκ των προτέρων για το πώς θα κυλήσει μία χρονιά.

Καλό είναι να μην μπαίνεις σε μία διαδικασία σκέψεων και σεναρίων. Κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε, δουλεύουμε… Υπάρχει χώρος για όλους. Μακάρι να υπάρχουν πολλές εκπομπές, πολλές δουλειές και από εκεί και πέρα ο κόσμος έχει τις επιλογές του».

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHOTO

Μπορεί να είναι "απέναντι" αλλά έχουν αμοιβαία εκτίμηση - Οι δημόσιες ευχές Τσιμτσιλή και Μελέτη για τη νέα σεζόν

Είναι δύο από τις πιο ταλαντούχες και σημαντικές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, και παρότι είναι "απέναντι" οι εκπομπές τους, εκείνες πάντα μιλούν για τα καλύτερα η μία για την άλλη, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας και σε αυτό τον ανταγωνιστικό χώρο.

Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελεονώρα Μελέτη, οι οποίες επέστρεψαν από τις διακοπές τους καθώς πλησιάζουν οι πρεμιέρες των εκπομπών τους, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, μιας και τότε θα μας πουν την πρώτη καλημέρα για την χρονιά.

Η παρουσιάστρια του Happy Day σε ανάρτησή της στο Instagram δήλωσε ότι ανυπομονεί να καλημερίσει ξανά το τηλεοπτικό κοινό με την οικοδέσποινα του Mega Καλημέρα να τις στέλνει τις ευχές της για τη νέα χρονιά. «Με το καλό! Καλή σεζόν να έχουμε» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτηση της πρώτης και εκείνη απαντά «Με το καλό κοριτσάκι μου».

Οι δημόσιες ευχές Τσιμτσιλή και Μελέτη για την νέα σεζόν

Εσωτερική φωτογραφία: Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή