Την αποκάλεσε Φαίη και έμειναν όλοι κάγκελο - Επικό σαρδάμ στην εκπομπή της Χρηστίδου

Πολλά γέλια στο πλατό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Την αποκάλεσε Φαίη και έμειναν όλοι  κάγκελο - Επικό σαρδάμ στην εκπομπή της Χρηστίδου

Δεύτερη μέρα λοιπόν στον αέρα το Χαμογέλα και Πάλι μετά την πρεμιέρα του και την επίσημη αρχή της σεζόν το Σάββατο 3/9, και η αλήθεια είναι πως είναι ακόμη νωρίς και με τις νέες προσθήκες στην εκπομπή, αλλά και σε κάθε εκπομπή, είναι λογικό να γίνονται μπερδέματα και σαρδάμ.

Το μεσημέρι της Κυριακής 4/9, ο Βασίλης Ανδριτσάνος, που είναι από τις νέες προσθήκες, εμφανίστηκε προκειμένου να ενημερώσει τους τηλεθεατές σχετικά με τα τηλεοπτικά νέα, ωστόσο υπέπεσε σε ένα μεγάλο "σφάλμα".

Το επικό σαρδάμ του Ανδριτσάνου στην εκπομπή

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη μέρα του δημοσιογράφου στα νέα του καθήκοντα on camera, και πιθανότατα πάνω στο άγχος και το τρακ της, μπερδεύτηκε και αποκάλεσε τη Σίσσυ Χρηστίδου, Φαίη, με την παρουσιάστρια να απαντά μοναδικά και όλους να γελάνε με το αστείο σκηνικό.

Η σπάνια δημόσια εξομολόγηση της Χρηστίδου στην εκπομπή

Στην κάμερα της εκπομπής νωρίτερα παραχώρησε συνέντευξη η Super Κική όπου "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για την πρόσφατη αποβολή που είχε. Έτσι, με αφορμή την κατάθεση ψυχής που έκανε η γνωστή influencer η Σίσσυ Χρηστίδου δεν δίστασε να πάρει τον λόγο και να κάνει την δική της εξομολόγηση για την αναγκαστική διακοπή κύησης στον πέμπτο μήνα που είχε πριν από μερικά χρόνια.

«Εγώ την καταλαβαίνω τη Σούπερ Κική γιατί έχω βρεθεί στη θέση της. Δηλαδή, σε μία εγκυμοσύνη που κι εγώ έχασα το μωρό που ήταν ήδη γνωστή γιατί ήμουν στον πέμπτο μήνα.

Υπάρχει αυτή η δύσκολη στιγμή που όλοι γνωρίζουν και που μοιράζεσαι ότι δεν ισχύει πια. Θέλω να σας πω ότι ήταν από τις πιο συγκινητικές περιόδους στη ζωή μου, δηλαδή υπάρχει από τη μία ότι το γνωρίζουν όλοι, αλλά υπάρχει από την άλλη και μια τεράστια αγκαλιά.

Καταλαβαίνεις πώς αυτό το θέμα αφορά γυναίκες. Εγώ εκείνη την περίοδο έκλαψα με πάρα πολλές γυναίκες που δεν ήξερα. Στη Θεσσαλονίκη συνέβη κι όταν ερχόμουν πίσω, βρισκόμουν στο αεροπλάνο σε κακή ψυχολογική κατάσταση, το είχαμε ανακοινώσει. Κάθισα στο αεροπλάνο και έρχεται μπροστά μου μία αεροσυνοδός και άρχισε να κλαίει στην αγκαλιά μου και να κλαίω κι εγώ μαζί της.

Το λέω και συγκινούμαι. Θέλω να πω ότι είναι μία δύσκολη κατάσταση, αλλά είναι πολύ σημαντικό να τη μοιράζεσαι τελικά. Βλέπεις ότι αυτός ο πόνος, όταν μοιράζεται, σπάει. Αντιμετωπίζεται πιο εύκολα».