Βγήκε στην εκπομπή της Τσολάκη και το αποκάλυψε - Έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους Μαρτίκας και Ανδριώτου

Παρότι το νέο τους σπίτι φτιάχνεται εκείνοι δεν ζουν χώρια

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Βγήκε στην εκπομπή της Τσολάκη και το αποκάλυψε - Έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους Μαρτίκας και Ανδριώτου

Είναι και επίσημα ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, και ιδιαίτερα συμπαθητικοί και αγαπητοί στο κοινό. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίοι ζουν τον έρωτά τους και περιμένουν να φτιαχτεί το νέο τους σπίτι, ωστόσο δεν χάνουν στιγμή και από ότι αποκάλυψε ο ίδιος συγκατοικούν ήδη.

Το μεσημέρι της Κυριακής 4/9 μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend και στην κάμερά της που βρέθηκε στο φαρμακείο του, επιβεβαίωσαν ότι πλέον μένουν μαζί στο σπίτι του στον Πειραιά.

Η αποκάλυψη της Βρισηίδας και του Μαρτίκα για την συγκατοίκηση

«Δεν μου επιτρέπεται να σας πω πολλά ακόμα. Έχω δεσμευτεί με πληροφορίες που δε μπορώ να μοιραστώ μαζί σας προς το παρόν. Νομίζω ότι ο έρωτας δεν κρύβεται. Η Βρισηίδα έχει έρθει στον Πειραιά, μένει μαζί μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που συγκατοικήσαμε, συγκατοικούσαμε και στο παιχνίδι. Είμαστε μαζί από τις 14 Απριλίου» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Από την πλευρά της, η ίδια ανέφερε «Προσαρμόζομαι. Και οι δύο είμαστε πολύ καλά. Εννοείται πως υπάρχει ο έρωτας. Εγώ με τον Σπύρο είμαστε καλά. Έχω μετακομίσει, έχουμε την καθημερινότητά μας».

Η τρυφερή εξομολόγηση του φαρμακοποιού στη Βρισηίδα

Ο έρωτας τους πλέον δεν μπορεί να ειπωθεί με λόγια και το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του! Λίγο πριν συγκατοικήσουν, είναι αχώριστοι και περνούν μαζί τις διακοπές τους, ερωτευμένοι και αδιάφοροι προς τα αδιάκριτα και κακόβουλα σχόλια που ακούνε κατά καιρούς.

Μέσα από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους, αλλά και τρυφερά λόγια αγάπης.

Πριν λίγες ώρες ο φαρμακοποιός, ανέβασε μία φωτογραφία με το μοντέλο από βραδινή τους έξοδο όπου αγκαλιασμένη κοιτιούνται και όπως δείχνει και η φωτογραφία "λιώνουν" ο ένας για τον άλλο.

«Εξουσιάζεις το κορμί μέχρι την στιγμή της κυρίευσεις του. Απαιτείς απόλυτη παράδοση, παίρνεις και δίνεις απόλαυση, πάθος, έρωτα. Το μυαλό όμως; Στο μυαλό φίλε μου κρύβεται όλο το μυστικό. Όχι αν έχει... Αλλά για πόσο νομίζεις ότι θα μπορείς να το κρατάς, κάτω απ την εξουσία του κορμιού σου. Θαυμάζω το μυαλό σου ! Αυτή την αντίληψη σου , που με καθηλώνει κάθε στιγμή !» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Σπύρος Μαρτίκας λιώνει για την Βρισηίδα και δεν το κρύβει