«Θα το μάθετε σύντομα...» - Το νέο κοινό επαγγελματικό βήμα του Σχίζα μαζί με την Παναγιώταρου

Σαν να σοβαρεύουν τα πράγματα...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα το μάθετε σύντομα...» - Το νέο κοινό επαγγελματικό βήμα του Σχίζα μαζί με την Παναγιώταρου

Μετά την επιστροφή του από το μαγευτικό Ποζιτάνο, από όπου μοιράζονταν με το διαδικτυακό τους κοινό και τρυφερά στιγμιότυπα των διακοπών τους, η κάμερα του «Open Weekend», συνάντησε το πρωί της Κυριακής 4/9 την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα στο αεροδρόμιο, και εκεί αποκάλυψαν ορισμένα πράγματα για το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Η αποκάλυψη του Σχίζα για εκείνον και την Παναγώταρου

«Τώρα μέσα τα κεφάλια ετοιμάζουμε και κάτι μαζί με την Αλεξάνδρα. Ετοιμάζουμε κάτι μαζί και θα το μάθετε σύντομα και θα σας πούμε μόνο πως είναι κάτι σε street food και θα είναι κάτι αρκετά ιδιαίτερο».

Σχετικά με το αν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα αναλάβει τα backstage του Just the two of us η ίδια δήλωσε: «Ότι ξέρετε, ξέρω παιδιά δεν υπάρχει ακόμα κάτι ανακοινώσιμο. Είναι πολύ κοντά το Just, οπότε αν είναι να γίνει κάτι θα το μάθετε τις επόμενες ημέρες».

«Λέτε για τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα»

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του φετινού Survivor, με αποτέλεσμα το έπαθλο των 100.000 ευρώ να είναι πλέον δικό του. Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τον στήριζε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο και το κοινό την αποθέωσε για την συμπεριφορά της απέναντί του. Παρόλα αυτά, όταν το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του, όλα άλλαξαν.

Το μοντέλο συνηθίζει να κυκλοφορεί με ακριβά ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ γενικότερα (δείτε εδώ πόσο η τσάντα που κρατούσε στα μπουζούκια) και πολλοί θεωρούν πως τα χρήματα αυτά προέρχονται από το πορτοφόλι του καλού της. Ο ίδιος ενοχλήθηκε πολύ από όσα διάβαζε για εκείνη και την Τρίτη 9/8 ξέσπασε, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Στάθης Σχίζας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου