«Ένιωθε παράταιρος...» - Η Χρηστίδου "σπάει" τη σιωπή της για την αποχώρηση του Βασάλου

Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ένιωθε παράταιρος...» - Η Χρηστίδου

Από τους τελευταίους μήνες της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν, η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι ήταν μείον ένα μέλος μπροστά από τις κάμερες. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισε να αποχωρήσει και να λάβει μέρος στο Asia Express, χωρίς αρχικά να γίνεται σαφής ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της αποχώρησης του.

Όσα είπε η Χρηστίδου για τον Βασάλο

Όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, από την πρώτη στιγμή που του έγινε η πρόταση για το Asia Express, ήρθε και το συζήτησε μαζί μου, μου είπε ότι θέλει να το κάνει πολύ και εγώ του εξήγησα τους λόγους που μετά δε θα μπορούσε να επανέλθει γιατί μετά θα ήταν σε άλλο κανάλι όπως θα είναι και φέτος. Δεν θα μπορούσα να τον κρατήσω, δηλαδή να τον σταματήσω. Όντως ένιωθε λίγο παράταιρος, το έβλεπα, οπότε ήταν καλύτερα για όλους. Δεν αλλάζει κάτι στην προσωπική μας σχέση, τον αγαπάω, τον εκτιμάω.

Με τον Θανάση Πασσά δεν είχαμε δεθεί τόσο πολύ. Ήταν όμως ένα παιδί που νομίζω ότι ξεπέρασε τον εαυτό του. Είχε συνηθίσει κάτι άλλο, νομίζω ότι ζορίστηκε αρκετά γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά του. Θέλει να κάνει κάτι πιο πάνω του».

Αυτός πήρε τη θέση του Βασάλου στο Χαμογέλα και Πάλι

Το πρωί του Σαββάτου (3/9) η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου όπου βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης καλημέρισε με τον πιο γλυκό τρόπο τους αγαπημένους της τηλεθεατές.

Όπως θα δείτε η γνωστή παρουσιάστρια ήταν άκρως ανανεωμένη ενώ από την άλλη η ίδια αναφέρθηκε και για τις νέες προσθήκες στην εκπομπή καθώς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι το νέο μέλος στην πρωινή παρέα. (Δείτε εδώ τί δουλειά έκανε πριν γίνει παρουσιάστρια).

«Καλή χρονιά ρε παιδιά θα πω. Καλημέρα σας, καλώς ήρθατε στο σπίτι μας. Μπήκαμε από την είσοδο, έτσι κάναμε και πέρσι για να μην χαλάσει το γούρι. Καλώς ήρθατε στο πλατό μας, το οποίο μπορεί να φαίνεται ίδιο αλλά δεν είναι ακριβώς. Έχουμε μετακομίσει και θα δείτε σε λίγο καιρό πώς θα ανοιχτούμε κι άλλο.

Έχουμε νέο μέλος στην παρέα, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου» είπε στη συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα πρόσωπα της ομάδας της. Αχ τι ωραία που γυρίσατε! Μου λείψατε όλοι».