Εκτός Asia Express ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Επέστρεψε στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκτός Asia Express ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Σε λίγο καιρό αναμένεται να βγει στον αέρα το πολυσυζητημένο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, “Asia Express” και ένας από τους παίκτες είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με τον καλό του φίλο, Φίλιππο Ιωάννου ή αλλιώς Fipster.

Οι δυο άντρες βρίσκονται εδώ και 1,5 μήνα εκτός Ελλάδας για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ωστόσο επέστρεψαν σήμερα 27/6 στην Ελλάδα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε γνωστή την εν λόγω αποκάλυψη, μέσω από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Back to base», έγραψε χαρακτηριστικά και τον βλέπουμε να βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Με αφορμή μάλιστα την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε στις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά το Asia Express

Ο Βασάλος αποκαλύπτει για την απόφαση του να πάει στο Asia Express

Το πρωί της Δευτέρας 2/5 δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε μετά το φινάλε και την αποχώρηση του από το «Χαμογέλα και πάλι» ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Μίλησε για τη λήξη της συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ αποκάλυψε αν σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Έφυγα από την εκπομπή για να πάω στο Asia Express γιατί είναι μια εμπειρία που δε μπορείς εύκολα να τη ζήσεις τόσο εύκολα και δεν έρχονται κάθε μέρα αυτά. Εγώ υπέγραψα μόνο για το Asia Express, δεν υπέγραψα με το Star για του χρόνου. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το “Χαμογέλα και πάλι”. Στη Barking Well είναι ανοιχτή η πόρτα πάντα… Είμαι συνειδητοποιημένος. Ένα μήνα τώρα το ήξερε και η Σίσσυ και εγώ ότι ήταν η τελευταία εκπομπή…» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.