Με φόντο το γαλάζιο και ντυμένη στα λευκά - Στιγμές ευτυχίας για την Άννυ Πανταζή στη βάφτιση του γιου της

Είναι μόλις 10 μηνών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με φόντο το γαλάζιο και ντυμένη στα λευκά - Στιγμές ευτυχίας για την Άννυ Πανταζή στη βάφτιση του γιου της

Η Άννυ Πανταζή και ο σύζυγός της, Χριστόφορος Χούμας, την Κυριακή 4/9 έζησαν μια παραμυθένια ημέρα, καθώς βάφτισαν τον μικρό τους γιο, ο οποίος είναι μόλις 10 μηνών. Από τον περασμένο Νοέμβρη που ήρθε στη ζωή τους, την άλλαξε για πάντα και έχει προσθέσει πολλά χαμόγελα στα πρόσωπα του ζευγαριού.

Το χαρμόσυνο γεγονός πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Παναγίας της Καταφυγιώτισσας στην Παλαιά Φωκαία και το αγοράκι τους πήρε το όνομα Φίλιππος. Ο στολισμός ήταν στις αποχρώσεις του μπλε, για να ταιριάζει και με το γαλάζιο φόντο της θάλασσας από πίσω, ενώ για τους καλεσμένους υπήρχε και ένα μεγάλο τραπέζι γεμάτο με γλυκά και πορτοκαλάδες, αλλά και τις μπομπονιέρες για να είναι πιο ευχάριστη η αναμονή τους.

Φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου της Άννυ Πανταζή στην Παλιαά Φωκαία

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε σχετικά κλειστό κύκλο, διότι τα πρόσωπα που παρευρέθηκαν δεν ήταν πάρα πολλά, όμως ανάμεσά τους ήταν και η αγαπημένη αδερφή της μητέρας του παιδιού, Κλέλια, με την οποία είναι πολύ δεμένες και μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά τους, που έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη σχέση.

Άννυ Πανταζή βάφτιση μικρού γιου

Άννυ Πανταζή βάφτιση παιδιού

Άννυ Πανταζή βάφτιση γιου

Άννυ Πανταζή βάφτιση

Άννυ Πανταζή

Πηγή εξωτερικής εικόνας και εσωτερικών φωτογραφιών: Instagram / Άννυ Πανταζή

Η τρυφερή ανάρτηση από το νοσοκομείο μετά από το εξιτήριο για την γέννα

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε και τότε η Άννυ Πανταζή, καθώς την Τετάρτη 3/11 έγινε για δεύτερη φορά μανούλα. Η Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής και ο σύζυγός της Χριστόφορος Χούμας, υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους.

Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου 6/11 η ευτυχισμένη μανούλα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι με τον νεογέννητο γιο της. Από το πλευρό της δεν λείπει και η αδερφή της, η Κλέλια η οποία είναι επίσης έγκυος με το δεύτερο παιδάκι της.

Εξιτήριο για την Άννυ Πανταζή